Petitioning ŞİLE İLÇE GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ and 11 others

#Şile Belediyesi: Hayvanlar için Rehabilitasyon Merkezinin açılması @silebld @cantabakolu

Şile İstanbul'un güzide semtlerinden biridir, gerek insanlarıyla gerekse doğal yaşamıyla. İnsanlarının ve sokak hayvanlarının sağlıklı yaşamı için, gerek yaralandıklarında ve hastalandıklarında gerekse hayvanların popülasyon dengesinin düzenlenmesi için kısırlaştırılması konusunda Şile Belediyesinden Rehabilitasyon Merkezi için destek rica ediyorum.
Saygılarımla.

Letter to
ŞİLE İLÇE GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ
Rehberlik ve Teftiş Başkanlığı
Doğa Koruma ve Milli Genel Müdürlüğü
and 9 others
Nurettin Akman
Veysel Eroğlu
haytap
İBB
Şile Veteriner Müdürlüğü
Şile Belediye Başkanlığı
İSTANBUL VALİLİĞİ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI MÜDÜRLÜĞÜ
İller idaresi Teftiş Kurulu Başkanlığı
Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri
5199 Sayılı Kanun Hayvan Hakları Kanunu gereğince,
Birinci kısım, 4. Maddesinde yer alan
"Yerel yönetimlerin, gönüllü kuruluşlarla işbirliği içerisinde, sahipsiz ve güçten düşmüş hayvanların korunması için hayvan bakımevleri ve hastaneler kurarak onların bakımlarını ve tedavilerini sağlamaları ve eğitim çalışmaları yapmaları esastır."
ve
İkinci Kısım
Sahipsiz ve güçten düşmüş hayvanların korunması
6. Madde
"Sahipsiz veya güçten düşmüş hayvanların en hızlı şekilde yerel yönetimlerce kurulan veya izin verilen hayvan bakımevlerine götürülmesi zorunludur. Bu hayvanların öncelikle söz konusu merkezlerde oluşturulacak müşahede yerlerinde tutulması sağlanır. Müşahede yerlerinde kısırlaştırılan, aşılanan ve rehabilite edilen hayvanların kaydedildikten sonra öncelikle alındıkları ortama bırakılmaları esastır."
Hükümleri gereği bir Rehabilitasyon Merkezinin açılmasını talep ediyorum.