Doğrulanmış başarı

Bu kampanya 7.262 destekçi ile değişim yarattı!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'ndan ricamızdır;

Şiddeti, psikopatlığı, magandalığı özendiren ve ruh hastası bireyler yetiştirmek için özel olarak hazırlanmış, sayısız iğrenç subliminal mesajı içinde barındıran bu çirkin oyuncağın piyasadan toplatılması ve bu oyuncağı satışa sunan firma başta olmak üzere, onay ve denetim mekanizması içinde yer alan herkesin cezalandırılmasını talep ediyoruz.

Kafasına vurulduğu takdirde konuşan;

• Varsa şekliniz çıkışta bekleriz!
  • Benim babam senin babanı döver!
  • Gücün oyuncaklara mı yetiyor?
  • Elhamdülillah dayağa doyduk!

gibi dehşet verici cevaplar vererek çocukların zihinlerini zehirleyen bu oyuncağın hangi amaca hizmet ettiği uzmanlar tarafından araştırılmalı, sorumluları yargılanmalıdır!

Bu oyuncak, bu ülkenin sağlıklı nesiller yetiştirmesine sinsi bir darbe vurmak için hazırlanmıştır. Bu bir vatan hainliğidir.

Bu, zihinleri bomboş ve bembeyaz birer kağıt olan çocuklarımızın kasıtlı olarak şiddete sevk edilmesidir.

Bakın bu linkteki inceleme video'sunu çeken kişi bir çocuk: https://www.youtube.com/watch?v=AKGXTKzfTg0

Bu çocuk ayıya vuruyor ve konuşmasını sağlıyor!

Ben dehşet içindeyim. Lütfen destek verin ve bir çocuğun daha bu çirkin oyuncakla buluşmasını engelleyin.

Fotoğraf yükleme sınırı olduğu için tek bir fotoğraf yüklenebildi.

Detaylı fotoğraflar için: Tıklayınız

Firma ismi: Birlik Oyuncak

Kurumsal web adresi: www.birliktoys.net

Bugün Senior imzanı bekliyor!

Senior Stajyer bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Şiddeti özendiren Mazlum adlı oyuncak toplatılsın, üretici firma cezalandırılsın!». Senior ve imza atan diğer 7.261 kişiye katıl.