Özgür Barınak: Hayvanlarin Bir Suçlu Gibi Kapatıldığı Yerler Değil de Özgür Barınaklar

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

@sokaktakidostlarim sayfami acmamdaki temel sebep ozgur barinak adli projemi gerceklestirmekti. Sokaktaki canlarin durumu ne yazik ki ortada. Onlara kurtulus caresi olarak acilan barinaklarin buyuk cogunlugu ölüm kamplari gibi calismakta. Projemi ozetleyecek olursam hayvanlarin ozgur olarak gezebilecekleri etrafi vevrilmis bir alan icinde ozgur bir barinak acilmasi.

Pilot yer olarak ciftligimin etrafi olabilir yada devletin gosterecegi bir bolge. Burda barinaklardan alinacak hayvanlar ozgurce dolasabilecekler saglik ihtiyaclarini belediye giderirken beslenme giderlerini hayvanlari sahiplenen hayirseverler karsilayacaktir. Bu sayede evinde kedi/kopek besleme imkani olmayan hayvanseverler hrm bir cani kurtarmis olacak hemde cocuklarina hayvansevgidini asilayabilecektir. Barinakta acilacak bir cafede hafta sonlari vocuklari ile gelip sahiplendikleri canlar ile ilgilenebilecek ve kendileri gibi hayvanseverler ile vakit gecirme imkani bulabilecektir.

Bu ozgur barinaklarin yayilmasi ile hem sokakcanlarinin sorunlari ortadan kalkacak hem de devletin yuku hafifleyecektir. Bu projemi degisik kanallardan iletmeme ragmen ne yazik ki herhangi bir geri dönüş alamadim. Istanbul secimine aday olan siz iki degerli adayin umarim ki dikkatini cekebilirim. Bu dunya hepimizin.