Özel çocuklar özel öğretmenleri hak ediyor!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Merhabalar, Özel Eğitim Öğretmenliği Bölümü mezunu olan alan öğretmenleri adına aynı zamanda özel gereksinimli bireyin bir aile üyesi olarak bu kampanyayı başlatmaktayım. Aile üyesi ve özel eğitimci olarak kardeşimin ve onun gibi farklı gelişim gösteren bireylere eğitim veren kişilerin alanında uzman kişiler olmaması konusunda kendimizi mağdur hissediyoruz.

Kampanyamızın sebebi farkli gelişim gösteren bireylerimizin hakettikleri desteği ve eğitimi hakettikleri gibi konunun uzmanı kişilerden almalarını istememizdir. Dolayısıyla bu alan dışındaki bölümlerden mezun olan kişilerin özel eğitim kurumlarında unvan kazanmalarina sebep olacak sertifika programlarindan, kısa bir süre tecrübe kazandığı belgelendikten sonra kurumlarda “uzman özel eğitimci” unvanından yararlanmalarını engellemek istiyoruz.

Kampanyamızı imzalayarak farklı gelişim gösteren bireylerimizin hakettikleri desteği ve eğitimi hakettikleri şekilde almalarına yardımcı olur musunuz ?

Bugün Fatmagül imzanı bekliyor!

Fatmagül Sümbüllü bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Özel çocuklar özel öğretmenleri hak ediyor!». Fatmagül ve imza atan diğer 167 kişiye katıl.