Doğrulanmış başarı

Ömer Baranım yurt dışında tedavi edilsin, daha fazla acı çekmesin

Bu kampanya 398.099 destekçi ile değişim yarattı!

Ömer Baran yürüsün, koşsun istiyoruz.

Oğlumun nefes borusuna fıstık parçası kaçması sonucu 4 Mayıs 2015’te beyni oksijensiz kaldı ve beyin felci oldu. Hala bilinci ve algısı kapalı. Yürüme, hareket, öksürme ve yutkunma gibi tüm fonksiyonlarını kaybetti. Sadece gözlerini açıyor ve sürekli kasıldığı için ağlıyor. Mamayla burnundan besliyoruz.

Burada başlattığım kampanyada 300 binden fazla imza topladık ve devletimiz sağ olsun hepimizi duydu. Bakanlığın desteğiyle şu an GATA’da tedavi görüyor.

Durumu iyiye gitse de her şey çok yavaş. Aylar geçiyor, biz bir arpa boyu yol alıyoruz.

Ömerim’in iyileşmesini hızlandırmak için acilen yurt dışında tedaviye gitmesi lazım. Bu yüzden Sağlık Bakanlığı’na bu talebimizi iletmek için siz de imza kampanyamıza katılarak sesimizi duyurmamıza yardımcı olun.

Devletimizden tek istediğimiz, yurt dışındaki hastanelere bizim için referans olması. 'Biz bu hastayı tanıyoruz' demesi.

Daha hızlı ve daha iyi imkanlarla tedavi edilmesi için yardım istiyoruz. Acı çekmesi bizi de Ömer'i de yok ediyor...

Bugün Behzat imzanı bekliyor!

Behzat Yel bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Ömer Baranım tedavi edilsin, daha fazla acı çekmesin @saglikbakanligi». Behzat ve imza atan diğer 398.098 kişiye katıl.