Kampanya Kapatıldı

Çorum'da Silahla Yaraladığı Köpeği Çöp Kamyonunda Presleten Muhtar Cezalandırılsın!

Bu kampanya 9.750 destekçiye ulaştı

Çorum'un Osmancık ilçesinde tabanca ile vurularak yaralanan sokak köpeğini yol ortasından kaldırmak için gelen çöpçüler, acı içerisinde havlayan köpeği çöp kamyonuna atarak götürdüler. Yaralı köpek çöp kamyonuna atılırken, olay cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

Çöp kamyonu ile olay yerine gelen temizlik işleri müdürlüğü ekipleri köpeğin acı içerisinde havlamasına aldırış etmeden, köpeği yol ortasından kaldırarak çöp kamyonunun pres bölümüne attı. Bu sırada bir vatandaş o anları cep telefonu kamerası ile kaydetti. Köpeği çöp kamyonuna atan temizlik işçileri daha sonra çöp kamyonu ile olay yerinden ayrıldı. Köpeğin bir mahalle muhtarı tarafından vurulduğu öğrenilirken, gözaltına alınan muhtar ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

BİR İMZANLA DESTEK OL VE MUHTARIN CEZALANDIRILMASINI SAĞLA !

Bugün çağla imzanı bekliyor!

çağla diker bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Çorum'da Silahla Yaraladığı Köpeği Çöp Kamyonunda Presleten Muhtar Cezalandırılsın». çağla ve imza atan diğer 9.749 kişiye katıl.