Kampanya Kapatıldı

ÇORUM’DA KÖPEĞE TECAVÜZ EDEN ZAT CEZALANDIRILSIN!

Bu kampanya 213.569 destekçiye ulaştı

Bu kampanya; haberin okunduğu sitedeki bazı yazıları alıntılayarak oluşturulmuştur.

“Çorum'da bir süredir köpeğine tecavüz eden sapık, köylüler tarafından görüntülendi. Köylülerin şikayeti üzerine tecavüzcü sapık gözaltına alınırken, köpek de korumaya alındı.”

Çorum’da bunu gerçekleştiren ve hayvan haklarını önemsemeyerek güzelim canlılara zarar veren herkes cezalandırılmalıdır!

“Sahipsiz hayvanlarla cinsel ilişkiye ilişkin TCK'da özel bir hüküm olmadığı için savcılıklar bu tür eylemler konusunda ise "görevsizlik" kararı veriyorlar. Sahipsiz sokakta yaşayan hayvanlar için ancak bir hayvan severin çıkıp şikayet prosedürlerini tamamlaması halinde; Hayvanları Koruma Kanunu'nun 14/j maddesi çerçevesinde işlem yapılıyor. "Hayvanlarla cinsel ilişkide bulunmak ve işkenceyi" yasaklayan bu maddeye göre eylem "kabahat" olarak cezalandırılıyor. İdari para cezası uygulanıyor. Ancak bu ceza 437 lira gibi caydırıcılığı olmayan bir meblağ.”

İlgili bakanlığın / yetkililerin gereğinden fazlasını yapmasını ve bu kişileri salt para cezası ile cezalandırmamasını; bu ve bunun gibi bütün sapıklara karşı hassasiyet göstermesini talep ediyorum!

Bugün Begüm imzanı bekliyor!

Begüm AKC bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «ÇORUM’DA KÖPEĞE TECAVÜZ EDEN ZAT CEZALANDIRILSIN!». Begüm ve imza atan diğer 213.568 kişiye katıl.