Kampanya Kapatıldı

Çorum Belediyesi Hayvan Katliamlarına Son Versin!

Bu kampanya 245 destekçiye ulaştı

Geçtiğimiz günler Çorum'da silahla vurulan köpeği mahalle muhtarının vurduğu belirlendi. Yerde inleyen köpeği belediye ekipleri tedavi etmek yerine çöp kamyonunda presleyerek katletti. Muhtar ve belediyenin ele ele vererek yaptığı o katliamın görüntüleri... Çorum'da bulunan Osmancık İlköğretim Okulu'nun önünde sokakta yaşam savaşı veren bir köpek öldürülmüştü. Köpeği muhtarın vurduğu belirlendi. Yerde inleyen köpeği belediye ekiplerinin çöp kamyonunda preslediğinin görüntüleri açığa çıktı. Çorum'da yerel yayın yapan corumradyotelevizyonu'nun haberine göre Osmancık ilçesinde tabanca ile vurularak yaralanan sokak köpeğini yol ortasından kaldırmak için gelen çöpçüler, acı içerisinde havlayan köpeği çöp kamyonuna atarak görürdüler. Yaralı köpek çöp kamyonuna atılırken, skandal olay bir kişi tarafından cep telefonu ile görüntülendi. Olay Osmancık ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre bir mahalle muhtarı Osmancık İlkokulu yakınındaki çöp konteynırı yanında bulunan sokak köpeğini tabancayla ateş ederek yaraladı. Yaralı köpek yol ortasında kalırken çevredeki vatandaşlar olayı polise bildirdi. Polis şehir içerisinde silah kullanılması nedeniyle soruşturma başlattı. Bu sırada yaralı köpeğin öldüğü zannedilerek Osmancık Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerine haber verildi. Bir süre sonra köpeğin ölmediği anlaşıldı. Çöp kamyonu ile olay yerine gelen temizlik işleri müdürlüğü ekipleri köpeğin acı içerisinde havlamasına aldırış etmeden, köpeği yol ortasından kaldırarak çöp kamyonunun pres bölümüne attı. Bu sırada bir vatandaş o anları cep telefonu kamerası ile kaydetti. Köpeği çöp kamyonuna atan temizlik işçileri daha sonra çöp kamyonu ile olay yerinden ayrıldı. Öte yandan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri köpeğe ateş eden şahsın mahalle muhtarı Y.T. olduğunu belirledi. Polis tarafından ifadesi alınan muhtar serbest bırakıldı. Başta Belediye Başkanı olmak üzere tüm sorumluluların cezalandırılmasını istiyoruz!!

Bugün Başak Cansu imzanı bekliyor!

Başak Cansu Akçelik bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Çorum Belediyesi Hayvan Katliamlarına Son Versin!». Başak Cansu ve imza atan diğer 244 kişiye katıl.