Kampanya Kapatıldı

Çin'de kedi ve köpeklere sadizm uygulayıp, acılar içersinde katlederek yiyorlar.

Bu kampanya 1.255 destekçi ulaştı

Çin'de yüzbinlerce kedi ve köpekler hunharca öldürülüp yenmektedirler. Ayrıca her yıl kedi ve köpek eti yeme festivalleri düzenlenmektedir. Üstelik bunu insanlık dışı yöntemlerle korkunç acılar vererek yapmaktadırlar. Sayısız videolarda etleri taze olsun diye bir anda öldürmeden, canlı tutularak tüketilen zavallı kedi ve köpeklerin dehşeti görülmektedir.

Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu günlerde Çin'e gidip Çin Devlet Başkanı Şi Cinping ile görüşecektir .Bu ziyarette Şi Cinping ile katledilecek hayvanların lehine sonuçlanabilecek bir konuşma yapabilir.Bunun için kampanyamıza destek vermeniz gereklidir. Çok kısa sürede  yüzbinlere ulaşmalıyız.Lütfen imzalayın ve arkadaşlarınıza da imzalatıp, kampanyanın yayılmasına yardımcı olun.

Bugün Vahide imzanı bekliyor!

Vahide Akın bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Çin'de kedi ve köpeklere sadizm uygulayıp, acılar içersinde katlederek yiyorlar». Vahide ve imza atan diğer 1.254 kişiye katıl.