Çiftlik Bank Hakkında Çıkarılan Yalan Haberlere Dur De!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 15.000.

Hiçbir koşulda tarafsız davranılmayan ve yanlı/gerçek dışı kurgu ürünü olarak; SPK tarafından yapıldığı iddia edilen : "Çiftlik Bank Ponzi başlıklı haberin", SPK'ya  ulaşılamayacağı için kasten hafta sonuna denk getirilecek kadar kasıtlı ve zarar vermeye çalışan gazetecilik etiğine yakışmayan Çiftlik Bank haberinin kaldırılmasını ve Çiftliklerde çalışan çobanından, Çiftlik Bank Fabrikalarında çalışan işçisinden, Çiftlik Bank oynayan kullanıcılarından, Şahsı ve ailesini hedef gösterilen kurucusu Mehmet Aydın'dan özür dilenip, tekzip metninin Sabah Gazetesinde ve Turkuvaz  medya grubunda yayınlanmasını talep ediyoruz.

Sabah Gazetesi :  0 (212) 354 3000

Haberde iddia edilen; Tüm tesis tapularının Mehmet Aydın'a ait olduğu gerçek dışı olup tapuların tamamı şu linkten yayınlanmaktadır.

Çiftlik Bank'ın 70'e yakın bayisi Çiftlik Bank'a ait iddiası da tamamıyla yalandır. Şubeler bölümünden görülebileceğü üzerine, hepsi farklı tüzel kişilere ait olup, Çiftlik Bank ile tek bağlantısı imzalanan Franchising sözleşmeleridir.

Mehmet Aydın'ın "Ponzi Game" karalamasına karşı verdiği cevabı dahi gazetecilik ilkeleri gereği cevap hakkının kullanılması engellenmiştir.

Haberde de yer aldığı gibi SPK a hakkımızda aylardır bir çok şikayet gitmiştir. Bunun nedeni insanları dolandırdığımız için değil yaptığımız işleri engellemek için acaba SPK bu işe el koyar mı? umudu ile veya sistemi Ponzi sistemlere benzetildiği için yapılan başvurular sonucu SPK nında yaptığı tespit doğrultusunda Çiftlik Bank sermaye piyasası faaliyeti yapmadığı sonucuna varılmış. Haberde söylediği gibi SPK nın bize Ponzi sistem dediği hayali bir kurgudan ibarettir. Başbakanlığa bağlı koskoca SPK kanunları bilmeyecek kadar boş bir kurum değildir. Kanunda Saadet zinciri ( piramit sistemler ) şu şekilde yer almaktadır ;

MADDE 80- (1) Piramit satış; katılımcılarına bir miktar para veya mal varlığı ortaya koymak karşılığında, sisteme aynı şartlar altında başka katılımcılar bulma koşuluyla bir para veya mal varlığı kazancı olanağı ümidi veren ve mal varlığı kazancının elde edilmesini tamamen veya kısmen diğer katılımcıların da koşullara uygun davranmasına bağlı kılan, gerçekçi olmayan veya gerçekleşmesi çok güç olan kazanç beklentisi sistemidir.

Piramit sistemlerde katılımcılar bir miktar para veya mal varlığı koyarak üyeliğe başlar.
- Çiftlik Bank a üyelik ücretsizdir ve üye olan herkese para kazabileceği 1 adet tavuk verilir.

Piramit sistemde olup para yatırmak yeterli değildir vadedilen kazancını alabilmeniz için sisteme yeni bir kişiyi dahil etmeniz gerekir. Aksi takdirde hiç para çekemezsin veya hakedişşinden daha az bi miktarı almak zorunda bırakılırsın.

-Çiftlik bank oyununda hayvan sayısı üretim ve yem seviyesinin zamanında kontrolleri yapılması istenir bu şartlar yerine getirildiğine kullanıcı para kazanmaya başlar kullanıcının sisteme yeni Kişiler getirmek zorunda değildir. Kullanıcının yeni birini üye yapma zorunluluğu yoktur. Kullanıcının para kazanmak için oyuna para yatırması zorunluğu değildir ve hiç bir ücret ödemeden Reklam bütçenizden hak edişini almaktadır.

Üyelerin oyunumuzda kazançlarını arttırmasının tek bir yolu vardır , buda çiftliğini büyütüp daha fazla hayvan almasıdır , daha fazla hayvan almak için üyenin hediye edilen hayvanı ile sürekli ilgilenip üretimlerini satarak oyun parası yani altın biriktirmesi ve oyun içinde satışını yaptığımız hizmetlerden satın alarak ( E-pin veya Altın ) Çiftliklerini aylarca beklemeden hızlı bir şekilde büyüterek daha fazla kazanç sağlamaktadır.

Son maddemiz gerçekleşmesi çok güç veya gerçekçi olmayan kar vaadi vermek.

Çiftlik Bank 2 Yıla yakın süredir kullanıcılarına Brüt olarak %180 hatta yaptığı kampanyalar ile zaman zaman %250 lere varan kazançlar vadetmiştir ve bu kazançları oyun sektöründe kazandığı sermayesi ile doğru ve akıllı yatırımlar yaparak kimseyi mağdur etmeden kandırmadan yalan vaadlerde bulunmadan gerçekleştirmiştir. Vadettiğimiz kazançlar bankaların uygulamış olduğu faiz sistemindeki gibi parayı sabit kazanç ile katlama imkanı vermemiştir. Aksine Oyunumuzu oynayan kullanıcılardan sürekli Sanal çiftliklerine girip emek harcayarak ilgilenerek hayvanlarının yemini vermesi gerekmekte ayrıca ürünleri biriktikçe satmaları gerekmektedir aksi taktirde oyuncu çiftliği ile. ilgilenmediği taktirde hayvanın kazandırması beklenen tutarın altında kazanç vereceği bir sistem kurulmuştur bu sayede üyenin çiftlik bank markasına hayatında daha çok yer verecek gittiği her ortamda oyunumuzu oynayacak ve çevresinde oyunumuzun Yani Çiftlik Bank Markasının Reklamını yapacaktır. Üyeye markamıza kattığı değerler için şirketimizin reklam için ayırmış olduğu havuzdan Emek ve ilgisine göre Brüt oranda kazançlar verilmektedir.

Şirketimiz için verdiğimiz kazançlar hayal veya gerçekleşmesi güç kavramından uzaktır. Şirketimiz 2 yıla yakın süredir bu vadetmiş olduğu bu kazançları hiç aksatmadan Ödemiş ve Türkiye’nin sayılı Gıda Tarım ve Hayvancılık Markası Haline gelmiştir. (Mehmet Aydın Facebook Profili)

Bugün Çiftlik Bank imzanı bekliyor!

Çiftlik Bank Gönüllüsü bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Çiftlik Bank Hakkında Çıkarılan Yalan Haberlere Dur De!». Çiftlik Bank ve imza atan diğer 11.591 kişiye katıl.