Çiftlik Bank'a Güveniyoruz

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 5.000.

Çiftlik Bank Hakkında Çıkan Asılsız haberlere hitaben

23 Aralık Avrupa’nın en büyük süt ve damızlık çiftliği projemizi Türkiye topraklarına yapılacağı haberi , açıkladıktan sonra Hakkımızda basında çıkan asılsız iftiralar ve yapılan bu iftiralara cevaplarımız...

İddia 1. Tüm çiftlik tapuları Mehmet Aydın’a ait.

Hakikat :Tüm tapular Web sitemizde 9 aydır güncel olarak paylaşılmaktadır ve tamamı şirket adına tapuludur.

iddia 2. SPK çiftlik bankı incelemeye aldı.

Hakikat : SPK , Başbakanlığa bağlı yürütme mercidir ve Mevcut yasaları uygulamakla yükümlüdür. Bir şirket hakkında yargılama süreci olmadığı İçin o şirketi bu kurum dolandırıcı ilan edemez. Aynı haberde gazetecinin kendi haberini çürütecek bir bilgi daha vermiştir SPK çiftlik bank bizim alanımıza girmiyor, bu sistem Ponzi sistemdir, konu ile ilgili savcılık ve emniyet güçleri olaya müdahil olabilir dedi. Diye akıl dışı bir mantıkla kurgulanmış bir yalan atılmıştır. Haberi ortaya atan muhabire ısrarla SPK nın bu cevabının belgesini paylaşmamızı söylesekte böyle bir belge kamuoyuna sunulmamıştır.

İddia 3. Mehmet Aydın koruma ordusu ile geziyor sürekli açılıştan açılışa koşuyor.

Hakikat : Mehmet Aydın 5 Ay önce Bursa’daki ofisine IŞID terör örgütü İçin para talep eden teröristler geldiğini sayfamızda paylaşmamıza rağmen tek bir gazetede yer almadı. Koruma ile dolaşmam mı rahatsız etti ? Siz önce bu sorularıma cevap verin ! Bukadar insanın emeği olan parayı ,malı ,mülkü korumam dan neden rahatsızsınız ? Böyle zorbalara boyun eğip istediği parayı vereyim mi yani ? Yok kardeşim çok beklersiniz, Baba parası değil bu. Boşver.. diyip geçemem.
Ayrıca bu ülkede tarım ve Hayvancılık bitme noktasına gelmişken sürekli çiftlik açılması açılıştan açılışa koşulması sizleri neden rahatsız ediyor ?

İddia 4. Tarım Bakanlığı açıkladı : Çiftlik Bankın çiftliklerinde hayvan yok ve ruhsatlar insanları kandırmak İçin bakanlığımızdan alınmış.

Hakikat : Tarım Bakanlığı böyle bir açıklama yaptıysa eğer bu açıklama bizimle neden paylaşılmıyor ? Bakanlığın açıklamasını ispatlayacak belgeyi haberi yapan muhabirden talepte bulunsakta olumlu bir cevap alamadık ve çiftliğimizde canlı yayın yaparak çiftlikte hayvan yok , boşaltıldı iddialarının boş haber olduğunu göstermiş olduk.

İddia 5. Çiftlik bank insanları kandırmak İçin Türkiye’nin çeşitli yerlerine 70 tane şarküteri açmış ve tüm şarküteriler şirkete ait.

Hakikat : Bu haberde söylendiği gibi 70 şarküterinin şirket adına olduğu acemice atılmış bir iftiradır. Bu haberin ne kadar cehalet ve bilgisizce yazılmış olduğu anlaşılmaktadır. bu iftiraları atana kadar muhabir arkadaş sitemize girip bakmış olsaydı orada tüm şarküterilerin farklı isim ve şirket adına kayıtlı olduğunu görürdü. Gördüğü ile de tatmin olmadıysa vergi no ile sorgulama yapıp bayilerin tamamının farklı tüzel kişilikler olduklarını görmüş olurdu.

İddia : 6. Çiftlik Bank hakkında 2. bakanlıktan denetleme ; Çiftlik Banka Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı dan sonra Gümrük ve ticaret bakanlığından denetleme başlatıldı.

Hakikat : Türkiye Cumhuriyetinde resmi olarak faaliyet gösteren 200 Milyon sermaye ile kurulmuş bir şirket olarak devletin tüm Bakanlıklarınca denetime açığız ve bu denetimleri sürekli olarak yapıldığı bir şirketiz. Neden bizim denetimimiz sizin haber konunuz oluyor ? İnsanlar aklında şüphe uyandırıp firmayı batırmaya yönelik çıkarılmış bu haberleri dikkate almayacak kadar zeki üyelerimiz olduğu İçin bu haberlerin kasıtlı olarak yukarıdan birilerinin düğmeye basması ile yapıldığı anlaşılmıştır.

İddia : 7. Ödül iddiası Çiftlik Bank isimli sanal oyun sitesinde Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sn. Dr. Faruk ÖZLÜ Elinden ödül alacağı haberini sayfasından paylaştı Bakan beye ulaşan muhabir ; Bakan beyin böyle bir programı olup olmadığını sormuş ve bakan beyde böyle bir ödülden haberi olmadığını ifade etmiş. Ve Çiftlik Bank hakkında dava açacağını bildirmiş.

Hakikat : Malezya da altıncısı düzenlenecek olan dünya kalite zirvesine de bakan beyin katılacağı ve ödülleri şirketlere bakan beyin Taktim edileceği bilgisi , bize toplantıyı düzenleyen firma Yetkilileri tarafından söylenmiş ve bizde bu bileğilere istinaden bu haberi paylaşmış bulunmaktayız. Burada Çiftlik Bank ın bir suçu yok. Ancak hatası vardır. Bakan beyden programı olup olmadığının teidini almadan paylaşım yapmamız bizim düştüğümüz en büyük yanlıştır. Bu olayda bizde Dünya kalite zirvesini düzenleyen organizasyon firması yetkilerinin mağduruyuz ve haberde yer aldığı gibi bakan beyin bize hukuki süreç başlattığı dava açtığı yine muhabirin hayalinde kurguladığı asılsız bir iftiradır.
Bundan sonra kim bilir daha neler çıkaracaklar bu ülkede doğru birşeyler yapıldığında hep böyle engel olmaya çalışan vatan hainleri vardı bugünden sonra bitmesini beklemekte olmaz tabi ben geriye baktığımda vatanıma milletime faydalı olduğumu görüyor binlerce insanın duası ile bu karalama ve iftira saldırılarına karşı dik durduğuma inanıyorum. Destek ve inancınızı kıracak bir şey asla yapmam. Bu haberler bizi durduramaz ,bizi hiç kimsenin bu davadan döndürmeye gücü yetmeyecektir. Vatanımız üzerinde yapılan tüm bu planları Çiftlik Bank Ailesi olarak bertaraf edeceğiz. Teşekkürler... (Alıntıdır)

Lütfen Çiftlik Banka sahip çıkın bu haberleri yapanlar ve yaptıranlar bu projeyi ve gelişimden çıkarı olmayanlardır veya işleri bozulanlardır biz her açılışa gittik yapılan yatırımları ve hayvanlarımızı gördük gelip görmeyen eski sistemlere benzeten insanların sesleri gereğinden ve olması gerekenden fazla çıkıyor. Bu memlekette taş üstüne taş koyanın kölesi olmamız gerekirken bu yapılanlar hiç hoş değil haber sitelerinde yazdığı gibi bire 3 bir kar söz konusu değil. 1.8 kar oranı var bu karı ana para içinde dahil olmak üzere tam 365 gün sonra alıyorsunuz. ülkemizin 81 ilinde şubeleri olmasına az kaldı şuan çoğu şehirde var 23 aralıkta konyada avrupa 4. Türkiye 1. olacak en büyük çiftliğin açılışı yapıldı en az 2 bin kişi katıldı bu insanlar inandı destekliyor bu insanlar yetmeyen maaşlarına ek olarak gelir elde ediyor bu kimin ve hangi şirketlerin işine gelmiyor ? Konyadaki çiftlik açılınca ihracatımız hatırı sayılır bir şekilde artacaktır buna gönülden inanıyoruz Lütfen sizde inanın ve destekleyin !

Bugün fethi imzanı bekliyor!

fethi gürçağlar bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Çiftlik Bank'a Güveniyoruz, Çiftlik Bank'a Destek». fethi ve imza atan diğer 3.654 kişiye katıl.