Çevre Yollarının Kenarlarına Tel Çekilsin Hayvanlar Ölmesin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Herkese Merhaba,

Aslında hepimizin aklında olan fakat çözüm üretilemeyen bir sorun için artık ciddi anlamda harekete geçme zamanı olduğunu düşünüyorum. Otoban kenarlarında yaşayan hayvanlar. Otobanda otoban hızıyla giderken çoğumuz yolda karşıdan karşıya geçmeyen çalışan hayvanlar görmüşüzdür ve hepimizin o anda yüreği hop etmiştir. Genelde bu hayvanlar köpekler oluyor fakat ben büyük baş hayvana bile rastladım. Bu kampanyanın amacı sadece hayvan haklarına ve sağlığına dikkat çekmek değil, ciddi derecede sürücüleri de ilgilendiriyor. Yoldan karşıya geçmeye çalışan hayvanların çoğu ne yazık ki araba çarpması sonucu ya ölüyor yada ciddi derecede yaralanıyor. O civarlarda dolaşan hayvanların canının tehlikede olması bir yana, otobandan geçen insanlarıda tehlikeye atıyor bu durum. Hayvanlara çarpmamak için kaza yapan arabalar çok. Ne yazık ki geçenlerde benimde başımdan böyle bir olay geçti ve artık fiziksel anlamda birşeyler yapmak için harekete geçtim. İlgili kurumlardan ve tüm vatandaşlardan bu kampanyayı otoban kenarlarına tel ve çit gibi hayvanların yola atlamasını engelleyecek bir aparat yapılana kadar desteklemesini rica ediyorum. Elimizden geleni yapalım bu konu artık çok ciddi, hem hayvanların canını hemde yoldan geçenlerin canını tehlikeye atan bu durum için artık çözüm üretilmesi gerek. Lütfen bu kampanyayı paylaşın ve ilgili makamlara da iletin. Hepinize şimdiden teşekkürler.

Bugün muge imzanı bekliyor!

muge erginbas bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Çevre Yollarının Kenarlarına Tel Çekilsin Hayvanlar Ölmesin». muge ve imza atan diğer 256 kişiye katıl.