Kampanya Kapatıldı

OTELLERDEKİ YİYECEK ATIKLARININ HAYVAN BARINAKLARINA VERİLMESİ

Bu kampanya 2.449 destekçiye ulaştı

Bilindiği üzere 3-4-5 yıldızlı otellerde şehir içiyse oda kahvaltı , kıyı bölgesindeyse herşey dahil ( sabah - öğle - akşam ) şeklinde hizmet veriliyor . Bir çok kişiye hizmet veren açık büfe ve alakart restoranlarda onlarca, yüzlerce kişiye yemek yapılıyor ve doğal olarak hepsi tüketilmiyor. Kalan bu artık yiyecekler , restoran ve otellerin belirlediği alanda çöp konteynırlarına atılıyor . Kimi işletmeler yiyecekler , kağıt , ambalaj vb . atıkları ayırıştırıyor kimisi ise sadece çöpe atmakla yetiniyor.

Bu hem çevre kirliliğine sebep oluyor hem de onlarca yemek değerlendirilmeden çöpe gidiyor . Barınaklarda yüzlerce hayvan var ve bu hayvanlar çorba ekmek , kuru mama ve makarnayla öğünlerini geçiriyorlar.

Bu yiyecek artıklarının toplanıp barınaklara verilmesi halinde hem çevre kirliliğine engel olunacak hem de bir çok canlı daha iyi şartlarda yaşamlarını idame ettirebilecekler.

Lütfen siz de imzalayın ve onların hayat standartının bir nebze olsun yükselmesine katkıda bulunun..

Bugün Elif imzanı bekliyor!

Elif Erdem bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Çevre ve Şehircilik Bakanlığı: OTELLERDEKİ YİYECEK ATIKLARININ HAYVAN BARINAKLARINA VERİLMESİ». Elif ve imza atan diğer 2.448 kişiye katıl.