0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Bildiğiniz gibi Çatalca ormanlık alan ve kedi köpek çok var bu hayvanlar sürekli zor durumda gönüllüler yetişemiyor belediye de yeterli değil barınak olmasını herkes istiyor eğer barınak olursa hem hayvanların sağlığı hem de insanların sağlığı için çok faydası olacaktır.

Uzun süre içinde dilekçeler yazan kişiler var bende dahilim ama sürekli aynı cevabı alıyoruz ya yer olmuyor ya da maddi olanak bulunmuyor gibi cevaplar ile karşı karşıya kalıyorum ve kalıyoruz.

Bugün Tuğçe imzanı bekliyor!

Tuğçe kurt bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Çatalca’daki sokak hayvanlarının güvende olmasını ve onların hayatı için barınak olması.». Tuğçe ve imza atan diğer 670 kişiye katıl.