ÇANKAYA BELEDİYESİ’NE DUR DİYELİM!!!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.500.

İSMİ GÜZEL CİGDEM.MAH 1578 SOKAKTA DOGDU BÜYÜTTÜM KISIRLAŞTIRDİM.16.08.2017 GUNU ÇANKAYA BARİNAGİ GELEREK BU OGLUMLA BİRLİKTE İKİ KÜÇÜK KİSİRLASMİS KARDEŞİNİ VE EN.BÜYÜK ABLALARINİ OLMAK UZERE 4 TANE GÜNAH SİZ YAVRULARIMI ALIP BARINAĞA GÖTÜRMÜŞ 3 GÜNDÜR BARINAKTALAR. SEBEBİ KÖPEK COKMUS ŞİKAYET VARMIŞ DAHADA ALACAKLARMIS. ÇANKAYA BELEDİYESİ DOĞURAN ANNELERİ GÖTÜRÜP KISIRLAŞTIRMAK YERİNE KISIR HAYVANLARI YASA DIŞI TOPLAYARAK KENDI YASAM ALANLARI DIŞINDA NEREYE ATACAK DA ORDAKİ SAYIYI AZALTACAK. HANGİ YASA BURDA KOPEK SAYISI COK FAZLA BAHANESİ İLE ALIP GOTURMEYI EMREDİYOR. YASALARA UYMAYAN ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKANI BAŞTA OLMAK UZERE AST ÜST İLİŞKİSİNDE GOREVLERINI KÖTÜYE KULLANAN TÜM PERSONELİ YASALARA UYMAYA DAVET EDİYORUM CHP ADALET YÜRÜYÜŞE EN ZAYIF İN HAKLARINI KORUMAKLA BAŞLASIN https://www.facebook.com/profile.php?id=100006152102127&hc_ref=ARRS19CR6oxpf7HFQ2NTM5gq6uFZL6KytOZ-ZeYQPtDBDc97AsdeG_Kz4NU9Nc0A19I&fref=nf

Bugün hayvan kurtarma derneği ankara imzanı bekliyor!

hayvan kurtarma derneği ankara bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «ÇANKAYA BELEDİYESİ’NE DUR DİYELİM!!!». hayvan kurtarma derneği ankara ve imza atan diğer 1.024 kişiye katıl.