Çandarlı'mı Bozma

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.
200 imzaya ulaşıldığında, bu kampanyanın öne çıkarılan kampanyalarda yer alma ihtimali artar.
İzmir Dikili Belediyesi ve tarafına burcu karhan bu kampanyayı başlattı

Çandarlı plajında başlatılan belediye egemenliği turizme, çevreye ve Çandarlı ekonomisine zarar veriyor.

Plajda bulunan tüm mekanlar tatilcilere hizmet vermek isterken, belediye bunu engelliyor. Plajda sadece belediyenin sundugu hizmeti almakla tekelcilik yaratıyor. Yalnız ne tuhaf ki, belediyenin hizmeti sadece sazdan bir şemsiye ve 2 şezlong. Zaten tatile gelen birinin bundan başka neye ihtiyacı olabilir ki??! Tuvalet yok, Soyunma kabini yokkk, Belediye büfesi yokk, şezlonga minder alabilir miyiz? Yok, şemsiye ve şezlong var. Adam olana fazla!!

Peki ben X mekandan hizmet alsam fiyatları bana uygun, bana minder verse, güneş geçirmeyen şemsiye verse, susayınca içecek sipariş etsek,acıkınca yemek yesek?YASAK!

Peki ben küçük tüpümü, karpumuzu mangalımı musluklu bidonumu erik hoşafımı alsam belediye şezlongunda mavi bayraklı plajda maaa mahalle piknik yapsak? SERBEST!!!!!

Ama bir dakika hakkını yemeyelim belediyenin şemsiyeleri dolunca mekanlar plaja hizmet verebilir???? AKIL DURMASI!!!

BİZ ÇANDARLI'YI ÇOKKK SEVİYORUZ.

ÇİRKİNLEŞTİRİLMESİNE MÜSADE ETMEYECEGİZ!!!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.