Zastavte masové sledování, chraňte naše data a naše whistleblowery!
  • Petitioning Martin Schulz

This petition will be delivered to:

předseda Evropského parlamentu
Martin Schulz
předseda Evropské komise
José Manuel Durão Barroso

Zastavte masové sledování, chraňte naše data a naše whistleblowery!

1. Anke Domscheit-Berg
    2. Petition by

Anke Domscheit-Berg

Fuerstenberg Havel, Germany

My, občané, jsme si vědomi, že jsme nyní cíli masového sledování. Jsou porušována naše základní práva. Požadujeme po Evropském parlamentu, aby byla vytvořena Vyšetřovací komise, která poskytne informace týkající se nedávných skandálů kolem špehování občanů EU.
Požadujeme zákaz převodu uživatelských dat občanů EU cizím tajným službám. Tento zákaz by měl také platit pro hromadné sledování občanů členských států jinými členskými státy. Požadujeme, aby EU iniciovala mezinárodní dohodu o zákazu sledování, stejně jako právní ochranu whistleblowerů napříč Evropou. Tím lze zajistit, že budoucí porušení základních práv mohou být v budoucnu vynesena na světlo a spravedlivě posouzena.

Recent signatures

1. Reached 10 signatures
    2. 13 language versions available - help spread link list!

Anke Domscheit-Berg
      Petition Organizer

Hi all,

this petition has been translated in multiple languages. To make it easier to keep track of all language versions, I created a pastebin document with all links for all language version. You find the link list here:

We now have the following languages available (updates with more languages will likely appear only in the link list document):

german
      spanish
      italian
      estonian
      icelandic
      hebrew
      dutch
      french
      swedish
      slovenian
      czech
      russian

Please help spread these petition links to many EU countries! As of today, 45.000 people have signed this petition, but 100.000 people coming from many EU countries would be a much stronger signal.

Thanks for contributing to make our world a place where basic privacy rights are better respected and whistleblower protected!

Anke DB

EU Petition Against Mass Surveillance Language Version Links - Pastebin.com

This is an overview / link list of current language versions for a change.org petition, petitioning the EU Parliament and the EU Commission, to STOP mass surveillance and to protect whistleblower.

Supporters

Reasons for signing

• Vojtěch Jelínek HAVířOV - PODLESí, CZECH REPUBLIC
      • 9 months ago

My freedom

REPORT THIS COMMENT:

Develop your own tools to win.

Use the Change.org API to develop your own organizing tools. Find out how to get started.