Organik tarım işletmeciliğine kadro istiyoruz, gelecek istiyoruz.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Organik tarım işletmeciliği bölümü 4yıllık kapsamlı bir bölümdür.Bu bölüm ilk olarak Denizli Pamukkale üniversitesi bünyesinde açılmıştır. Bizler de Türkiye'de bu bölümün ilk 4 yıllık mezunlarıyız. 4 sene boyunca hem işletme hem de tarım derslerini yoğun bir şekilde gördük. Ve bizlere uzman unvanı vaad edilirken birdenbire sekreter hatası deyip elimizden unvanımız alındı. Niteliksiz kaldığımız için ne kpss'de nitelik kodumuz var ne de bir unvanımız. Fakültemizin denkliği de olmadığı için ne tam bir ziraatçıyız ne de işletmeci. İşin en kötü yanıysa bu bölümün başka illerde ve ikinci öğretiminin açılmasıdır. Organik tarım; geleceğin gücü sağlıklı yarınlardır. Türkiye bir tarım ülkesi ve biz bunu daha da ileriye taşımak istiyoruz. Bu yüzden bize çalışma imkanlarının sunulmasını istiyoruz. LÜTFEN SESİMİZE KULAK VERİN.

Bugün HİLAL imzanı bekliyor!

HİLAL ÇUBUKÇU bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Ziraat fakülteleri : Organik tarım işletmeciliğine kadro istiyoruz, gelecek istiyoruz.». HİLAL ve imza atan diğer 448 kişiye katıl.