YtuİysMağduriyetiGiderilsin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Yıldız Teknik Üniversitesi İngilizce yeterlilik Sınavı'nda beklemeli öğrencilerde bu yılda öğrencilerin çabasina rağmen beklenen başarı gerçekleşmedi ve başarı sadece yüzde 35 de kaldı.Üniversite sınavlarında zorluklari aşarak, çabalayarak tabiri caizse milyonlarca insanı eleyerek bu üniversiteyi kazanmış öğrencilerin bu başarı seviyesinde kalması üzücü bi durum tabi ki.Bu Türkiyenin ekol üniversitelerinden birine elbette hiç yakismiyor.Bizler suçu iki tarfatada görüyoruz ve biz hatalarimizin farkindayiz ancak okulumuzun güzide yönetimide farkinda olduğunu umuyoruz.Öncelikle eylül ayında yapılan sınav bazı gerekçelerden dolayi daha geri tarih olan ağustosa alındı ve bu durum öğrenciler icin planlarda degisiklige yol açtı ve çalışma süremiz kısaldı ayrıca verilen eğitim her ne kadar kaliteli olsa da sınava yönelik olmadığı için yıl içinde öğrencilerin kafası sürekli karışıyor ve zor durumlara yol açıyordu. ya sınavın ya da eğitim sisteminin bu sisteme göre şekil almasinin gerektiğınin herkes farkindaydi.Bunlar ve daha bir çok durum biliniyor.Biz Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencileri olarak bir şansı daha hakettiğimizi düşünüyoruz ve sizden bir sans daha istiyoruz.Bütün emeğimizle milyonlarca insanı eleyerek kazandığımız bu üniversitede özellikle bu bilinçteyken yillarimizin bu kadar kolay hiçe sayılmasını istemiyoruz.Bu durumun hepimizi mağdur edeceğini düşünüyoruz.DGS geçiş sınavına girmeyi veyahut 7 eylül'deki sınava girmeyi sizden talep ediyoruz.Bölümlerimizin çoğu %30 ingilizce.Bu yüzden 1.sınıftan Türkçe dersleri almamızda bir sakınca görmüyoruz.İngilizce dersleri almak için ise yıl içinde iys'ye girmeyi talep ediyor Ve sizden hem rica ediyoruz hem de gereğinin yapılmasını arz ediyoruz.

Bugün Veysel imzanı bekliyor!

Veysel Gürer bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «ybdmdr @ yildiz.edu.tr: YtuİysMağduriyetiGiderilsin». Veysel ve imza atan diğer 729 kişiye katıl.