Petíció a kispesti strandröplabda-komplexum bezáratása ellen

0 have signed. Let’s get to 1,500!
At 1,500 signatures, this petition is more likely to get picked up by local news!
Eszter Kovacs started this petition to XIX. kerület polgármestere

A kispesti önkormányzat döntésének értelmében a nyár közepén, július 13-tól bezárja a kapuit a legnagyobb múltú, és az ország jelenlegi legnagyobb területű strandröplabda bázisa a Kispesti Uszoda napozókertjében, néhány helyi lakos tiltakozása miatt.
Mint az a tájékoztatás alapján kiderült, a lakosoknak az nem tetszett, hogy a versenyek és az edzések során száll a por és a labdák pattogásának hangja is zavarja őket. Az igazság az, hogy reggel 9 óra előtt nem kezdődnek sem versenyek, sem pedig edzések, és sötétedést követően pedig játszani sem lehet, tehát csendháborításról sem lehet szó, azonban mindezek ellenére a polgármester a sportágra nézve hozott negatív döntést.

Mi lesz azzal a sok száz gyermekkel, akik eddig ott készültek és edzettek – hiszen több, igencsak eredményes klub, akik a döntés értelmében most gyakorlatilag utcára kerültek, csakúgy, mint jónéhány olyan felnőtt élversenyző is , aki eddig Kispesten készült az ob-versenyekre. A létesítmény jelenleg is a legaktívabb a felnőtt és utánpótlásversenyek rendezésében, s gyakorlatilag minden hétvégén több száz fiatal lép pályára a kispesti homokon. *

Kérlek csatlakozz a petícióhoz amennyiben szeretnél tenni a strandröpi komplexum bezárása ellen. Hogy megmutassuk hány embert károsít ez a döntés, főleg mivel semmilyen törvényi előírást , szabályzást sem szeg meg a komplexum a röplabda tevékenység folytatásával ami alátámasztaná a néhány helyi lakos panaszát.

Köszönöm

* A fenti informaciók és fotó a Magyar Röplabda Szövetség honlapjáról származnak. http://hunvolley.hu/?p=19209  felhasználásuk kizárólag a petíció érdekében történik, és semmilyen jogot nem formálok egyikre sem.

0 have signed. Let’s get to 1,500!