Petition Closed
Petitioning ANTALYA BELEDİYESİ

Burada yapılan bir insanlık suçudur. Yeri geldiğinde tehlikeli bulunduğu için köpekler uyutulmaktadır. Ancak söz konusu insan olduğunda, tecavüz etmek, şiddet göstermek, hayvanları dövüştürmek ve her türlü vicdansızlık toplumun bir kesimi tarafından normal karşılanmaktadır. Hele ki burada adı geçen yer, bir "köpek eğitim merkezi"dir ve sözde "pozitif eğitim" vermektedir. Köpeğine eğitim verilmesini amaçlayan evcil hayvan sahipleri bu merkeze güvenip CAN'larını emanet ediyor, lütfen buna duyarsız kalmayın.

This petition was delivered to:
  • ANTALYA BELEDİYESİ

Nilüfer Anık started this petition with a single signature, and now has 3,154 supporters. Start a petition today to change something you care about.

Today: Nilüfer is counting on you

Nilüfer Anık needs your help with “VIP KENNELS KÖPEK EĞİTİM MERKEZİ http://www.vipkennels.tk/: SÖZ KONUSU YERİN KAPANMASINI ALINABİLECEK EN AĞIR CEZAYI ALMASINI İSTİYORUM!”. Join Nilüfer and 3,153 supporters today.