Kampanya Kapatıldı
Kampanyanın muhatabı: ANTALYA BELEDİYESİ

Burada yapılan bir insanlık suçudur. Yeri geldiğinde tehlikeli bulunduğu için köpekler uyutulmaktadır. Ancak söz konusu insan olduğunda, tecavüz etmek, şiddet göstermek, hayvanları dövüştürmek ve her türlü vicdansızlık toplumun bir kesimi tarafından normal karşılanmaktadır. Hele ki burada adı geçen yer, bir "köpek eğitim merkezi"dir ve sözde "pozitif eğitim" vermektedir. Köpeğine eğitim verilmesini amaçlayan evcil hayvan sahipleri bu merkeze güvenip CAN'larını emanet ediyor, lütfen buna duyarsız kalmayın.

Bju kampanya şunlara teslim edildi:
  • ANTALYA BELEDİYESİ

Nilüfer Anık bu kampanyayı bir imzayla başlattı, şimdi 3.153 destekçisi var. Görmek istediğin değişimi yaratmak için bugün sen de bir kampanya başlat.

Bugün Nilüfer imzanı bekliyor!

Nilüfer Anık bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «VIP KENNELS KÖPEK EĞİTİM MERKEZİ http://www.vipkennels.tk/: SÖZ KONUSU YERİN KAPANMASINI ALINABİLECEK EN AĞIR CEZAYI ALMASINI İSTİYORUM!». Nilüfer ve imza atan diğer 3.152 kişiye katıl.