Tegen corruptie, rechters die zich aan de wet houden

Tegen corruptie, rechters die zich aan de wet houden

0 personas han firmado. ¡Ayuda a conseguir 5000!
Con 5000 firmas, es más probable que esta petición sea publicada en los medios de comunicación locales
European Movement for Justice EMJ ha iniciado esta petición dirigida a Verenigde Naties y

Rechterlijke corruptie is de wereldnorm en het is de kanker die de democratieën heeft gecorrumpeerd. Rechters houden zich niet aan de wet, omdat ze niet worden gestraft voor het overtreden ervan. Deze IMPUNITEIT wordt geleverd door andere rechters die hen beoordelen en verbergen.
De kanker van gerechtelijke corruptie vernietigt de levens van veel mensen; daarnaast bevordert het algemene veralgemeende corruptie, met onrechtmatige wetten en overheidsinstanties die misbruik maken van haar macht, corruptie van bedrijven en de media, met als gevolg misdaad, werkloosheid, armoede, jongeren zonder toekomst; Kortom, onrechtvaardige, zieke en decadente samenlevingen.
In Spanje stelde de grondwet van 1812 vast dat rechters alleen door een Burgerjury werden beoordeeld. Op deze manier wordt het mensenrecht gegarandeerd aan een onafhankelijk en onpartijdig tribunaal om de rechters te beoordelen.
Met de Burgerjury zullen rechters gedwongen worden om zich aan de wet te houden en degenen die zich niet aan de wet houden te veroordelen, en de corruptie beëindigen.
Internationale wetten, zoals mensenrechten, beschermen ons tegen slechte nationale wetten en rechters zijn verplicht om ze na te leven.
Daarom, simpelweg als de rechters zich aan het internationale recht hielden, zou het de beste en snelste revolutie aller tijden zijn. Op deze manier zouden we de huidige decadente samenlevingen veranderen - waar een minderheid van de meerderheid profiteert - en progressieve samenlevingen creëren.
De Spaanse sociale sector dringt aan op een terugkeer naar deze regel in Spanje, en laat dit achter in de gebeurtenissen van de eerste herdenking van Europeanen 'dag tegen gerechtelijke corruptie (22-9-2018).

TEKEN VOOR RECHTERS DIE SLECHTS DOOR EEN RECHTER VAN BURGERS MOETEN WORDEN BEOORDEELD

Deze petitie is gecreëerd door de European Movement for Justice (Europese Beweging voor Justitie)

0 personas han firmado. ¡Ayuda a conseguir 5000!
Con 5000 firmas, es más probable que esta petición sea publicada en los medios de comunicación locales