Ptt

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

PTT AŞ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE
BEKLENİLENİN DIŞINDA ÇOK ZOR BİR ŞEKİLDE HAZIRLANDIĞINI VE BUNDAN DOLAYI BÜYÜK BİR MAĞDURİYET SÖZ KONUSU OLMA IHTİMALİNİN YAPTIĞIMIZ ARAŞTIRMALAR SONUCUNDA BİR ÇOK ADAY VE TASERON PERSONELLERİDE ETKİLENDİĞİNİ ÖĞRENMİŞ BULUNMAKTAYIZ BUNUN İLE KALMAYIP SORU BAŞINA 30 TL PARA TALEP ETMELERİDE AYRI BİR SIKINTI BU SEBEPLERDEN DOLAYI KURUMUMUZUN İLAN METNİNDE BELİRTİLEN 60 PUAN BARAJININ KALDIRILMASI VE EN YÜKSEK PUANDAN BAŞLAMAK ÜZERE EN DÜŞÜK PUANA DOĞRU TALEP EDİLEN SAYIYA GÖRE PERSONEL ALIMININ YAPILMASINI ARZ EDERİZ.

Bugün Remziye imzanı bekliyor!

Remziye Çalıskan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Ulastırma Bakanı : Ptt». Remziye ve imza atan diğer 427 kişiye katıl.