Tuzla Çınar Park Köpek Parkı Yapılsın!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Tuzla - Çınar Park, Tuzlalı hayvanseverlerin  yakından tanıdığı bir adrestir. Trafiğe uzaklığı ve sakinliği ile bilinen bu park, çevre halk ve hayvanseverler tarafından köpek parkı olarak kabul edilmiş ve bu isimle anılmaktadır. Her gün onlarca köpek sahibinin köpeklerini oynatmaya getirdiği, hem sokak köpekleri hem ev köpekleri için mutluluğun adresi haline gelmiş bu alan artık bizim içinde çok değerli ve onu korumak istiyoruz.

Malesef bugüne kadar can dostlarımızın hiç bir zararı ile karşılaşılmamasına rağmen sadece varlığından şikayet edenlerle de karşılaşabiliyoruz. Bu engeli aşıp, can dostlarımızın oynayabileceği rahat güvenli bir mekan olması için Tuzla - Çınar Park'ın resmi olarak 'Köpek Parkı' ilan edilmesini istiyor ve sizlerden de bu konuda imzalarınızla desteğinizi bekliyoruz.

Şimdiden çok teşekkürler :)

Bugün Gözde imzanı bekliyor!

Gözde Alnıaçık bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Tuzla Belediyesi: Can dostlarımıza sahip çıkalım, Tuzla / Çınar parkı köpek parkı olarak koruyalım.». Gözde ve imza atan diğer 459 kişiye katıl.