Kampanya Kapatıldı

Vekillerin ayrıcalıklarının artmasını sağlayan yasanın iptalini istiyorum

Bu kampanya 365 destekçiye ulaştı

AKP, BDP, CHP ve MHP'nin uzlaşma sağladığı milletvekillerinin ve bakmakla yükümlü oldukları kişilerin ayrıcalıklarının artırıldığı yasayı kabul etmiyorum. Yasa geçerse ESTETİK dahil bütün masrafları meclis bütçesinden karşılanacak. Trafikte tıpkı bir "ambulans" gibi geçiş üstünlüğü sağlanacak. Önceden belirttikleri bir plakaya ceza kesilmeyecek. Sınırsız silah bulundurma ve taşıma ruhsatı verilecek. Vekiller eşleri ve 25 yaşından küçük çocukları diplomatik pasaport sahibi olacak ve bu hak ömür boyu sürecek. Milletvekillerinin temsil niteliği bulunan programlar için yapmış oldukları giderler, TBMM bütçesinden karşılanacak.

Yani diyorlar ki siz kanser olun biz ucuz olduğundan kar elde edemediğimizden ilacı Türkiye'ye getirmeyelim. Polisimiz sizi meydanlarda gaza boğsun coplasın hastane masraflarını biz karşılamayalım ama siz bizim estetik ameliyatımızı karşılayın. Biz sarhoş araba kullanıp birine çarpsakta suçsuz olalım. Sadece meclise gidip şov yapmak için bir memur ailenin 1 yıllık gelirini 1 ayda alan vekillerin gözü doymuyor.

Sağlık sisteminin getirdiği yeniliklerle(!) ben ağır bir hastalık geçirdiğimde hastane masraflarına gelirimin nerdeyse tamamını karşılamak zorundayken vekillerin estetik ameliyatlarını ödemek istemiyorum bunu reddediyorum!

"Yiyin efendiler yiyin, bu han-ı iştiha sizin,
Doyunca, tıksırınca, çatlayıncaya kadar yiyin! "

Bugün Ayser imzanı bekliyor!

Ayser UZUNYAŞA bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Turkiye Buyuk Millet Meclisi: Vekillerin ayrıcalıklarının artmasını sağlayan yasanın iptalini istiyorum». Ayser ve imza atan diğer 364 kişiye katıl.