Kampanya Kapatıldı

Tatil köylerinde ve otellerde artan yiyecekler hayvan barınaklarınaklarına verilsin..

Bu kampanya 354 destekçiye ulaştı

Bu yaz eşimle gerçekten güzel bir tatil geçirdik.Deniz,güneş ve malumunuz herkesin bildiği gibi açık büfe.Açık büfede yok yok.Özellikle de et ve deniz mahsüller mevcuttu.Biz ne kadar güzel herkesi,her damak tadını düşünmüşler diye düşünüyor,aman israf olmasın,yiyebileceğimiz kadarını alalım derken acı bir gerçeği ögrendik.Açık büfede kalan her türlü yiyecekler ki bunlara et ve balık ürünleri de dahil çöpe gidiyor.Tabaklarda artanlardan bahsetmiyorum bile.Servise hazır yiyecekler çöpü boyluyor.En azından bakanlığın ve yerel yönetimlerin desteği ile et ve deniz ürünlerinin hayvan barınaklarına ve arazi beslemelerine desteği büyük olacaktır.Sadece Antalya ve Alanya bölgesinde oteller bile tek başına Akdeniz bölgesindeki barınaklara yeterli gekecektir.Tüm destek verenlere şimdiden teşekkür ederim.

Bugün Hale imzanı bekliyor!

Hale Yarıkkaya bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Turizm bakanlığı: Tatil köylerinde artan yiyecekler hayvan barınaklarınaklarına verilsin..». Hale ve imza atan diğer 353 kişiye katıl.