Türktelekom: TTnet türktelekom eksik bilgi ve taahüt imzası ile haksız kazanç saylıyor

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Türktelekom ttnet Bir mobil operatör veya internet sağlayıcısı zaman zaman kampanya var adı aldında insanlara ulaşarak reklam mesaj veya arayarak kampanyayı anlatıyorlar anlattıkları kampanyadan yararlanmak içinse 12 ila 24 ay taahüt imzalamaları durumunda faydalanacaklarını söylüyorlar bazılarımız itibar ediyor (ör:ben) ve taahütü imzalıyor tahüüt imzalandıktan sonra farklı bir dünya ile karşılaşıyorlar olmayan hizmetin bedeli,erişilmeyen internetin bedeli sık sık yaşanan kesintiler vs bir arkadaşım başına gelen olay ise aynen şu şekilde:

sizde haksızlık olduğunu düşünüyorsanız lütfen 1 dakikanızı ayırıp imzalayınız teşekürler

Bugün ismail imzanı bekliyor!

ismail yavuz ergül bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Ttnet eksik bilgi ve tahhüt kazığına dur de.». ismail ve imza atan diğer 160 kişiye katıl.