Kampanya Kapatıldı

TFF KADINLAR 3.LİG STATÜ'SÜ DEĞİŞSİN.

Bu kampanya 361 destekçiye ulaştı

Yeni getirilen Statü ile Kadınlar 3. liginde ilk yarı sonunda grubunu ilk 2 sırada bitiren takımlar, sezon sonunda ise ilk 3 sırada bitiren takımlar Yol Ücreti ve Konaklama Desteği alabilecek. Bu Statü ile hiç kimsenin yardım etmediği Bayan Futbol Liginde yeni kurulan veya küçük bütçeler ile büyük işler başaran Bayan Futbol Kulüpleri kanacaktır. Bu kulüplerin kapanması bir çok genç kızımızı spor sahalarından çıkaracak ve gün geçtikçe daha da kirlenen sokaklarda başı boş dolaşmaya kötü alışkanlıklar edinmeye zemin hazırlayacaktır.

Biz Statü'de yine bir düzenlemeye gidilmesini ve Kadın Futbolunu kirletenlerin pisliklerini de alanlarını alıp gitmesini istiyoruz.

Yeni Statü'de de Yol Masraf'ımız ve Konaklama Destekleri'miz şu şekilde olsun:

1- Deplasman Takımları müsabaka listesine en az 15 kişilik oyuncu kadrosunu yazmalı ve 15 oyuncu da sahada hazır bulunmalı. Aksi taktirde o müsabaka için federasyon desteği verilmeyecek.

2- Ev sahibi takım müsabaka listesine en az 12 kişilik oyuncu kadrosunu yazmali ve 12 oyuncu da sahada hazır bulunmalı. Aksi taktirde ilk deplasman müsabakası için federasyon desteği verilmeyecektir.

3. Sezon boyunca ilk iki maddeyi 5 maç yerine getiremeyen takımlar 2018-2019 sezonunda 3.lige alınmayacaktir.

Bugün Ümit imzanı bekliyor!

Ümit Özer bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «TFF: TFF KADINLAR 3.LİG STATÜ'SÜ DEĞİŞSİN.». Ümit ve imza atan diğer 360 kişiye katıl.