Terör pedofili hariç kapsamlı af

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Fetöcü hakim savcılar binlerce insanı hukuk adı altında katletti asıl darbe yargıda yapıldı
Sınav sorusu çalan vatan hainlerinin makamı yok hükmündedir!
Oturdukları Mahkemeler ÖYM Ler kapanmıştır
Fetöcü polisler iş gücarlık yapıp fezdekelerini 8 saatlik psikolojik baskıyla 4 saat diz üstü 4 saat duvara döndürerek insanları (sözde magdurları ) şikayetçi konum hazırlıkları bu şekilde olmuş son aşamasında Okutulmadan imzalar attırmışlardır.
Fetöcü savcılar idanemalerde delil şahit aranmaksızın , sözde mağdur kişileri dinlenmeksizin operasyon emirlerini fetöcü hakimler le vermişlerdir. 3 ay 6 ay 12 ay mahkeme yüzü gösterilmemiş uç ayın sonunda yerel mahkeme savcılarınca alınan Talimatlı ifadelerde her yapılanın senaryo ve kumpas olduğu ortaya çıkmıstır. Fakat ilk ifadeler esasa alındıkları için sanki namnudan çıkan kurşun gibi geri dönüşü olmayan bir yola binlerce insanı ceza evlerinde odun istifi yapmışlardır.
Hakimler öym mahkemelerinin kuruluş amacı belli olduğundan Lehe değişmicek hükümleri onamışlardır.
Şimdi soruyorum sizlere Ast olan millet adına sayın vekillerimiz
Vatan hainlerin in kararları Var Hükmündemi? Yok hükmündemi?
Fetö bu milletin canını yaktı her dalda her kulvarda!
Sizler masumlara el atmıcakmısınız?
Ceza evleri doldu taştı dönüşümlü yatan insanlar var
Vatan hainlerine mezar olsun diyoruz ceza evleri ama fetö yargısı ve kader mahkumlarına açılsın kapılar.bölük pörçük yasalar cıktı ceza evleri rahatlamadı , hainlerin ipler boynunda adli mahkumları oyuna getirmelerinden korkuyoruz.
Bizler 15 temmuz gecesi vatanımızı müdafa ettik fitne nifak tohumlarını bertaraf ettik sizlerden istediğimiz kader mahkumlarınada bir şans verilmesi milletçe , halkça , toplumca ayağa kalkalım . Türkiyemizin üstünden kara bulutları kaldıralım. Bir olalım diri olalım her şer odaklarına karşı hep bir mücadele edelim. İş erbabı olmayan mahkumlarımıza sahip çıkılsın iş imkanı sağlansın iş verene vergiden az bir oran muhaf kılınsın bu ceza evinden çıkan kardeşlerimizin eli ekmek tutsun anlının akıyla para kazansın. Devlet baba yeri gelir tokat vurur yeri gelir sever. En ufak kavga dövüşe ağır cezalar verılıyor. Eskiden kavga dövüş olduğunda polis abiler abi vazivesi görür büyük gibi ders maiyetinde birer tokat vurur bidaha kavga ettinizi görmücem hadi gidin der türk gençliğine sahip çıkarlardı. Disiplin sağlanırdı. Hayatlar kısa ömürlük cezalar veriliyor hanım kardeşlerimiz kucaklarında çocuklarla eşlerşni bekliyor. Belki çıkarlarda çalışıp yuvalarına bakarlar çocuklarını parka götürür çikolata alır gezdirir sefaletten kurtuluruz dıyolar..
Kısa ve öz bir söz yazmak istiyoruz taleplerimiz
Terör ve pedofili hariç kapsamlı bir af şartlı tahliye istiyoruz ana yasal hakkımız olarak. Siz değerli millet vekilleri her siyasi parti liderleri ortak bir uzlaşma sağlamanız adalet sistemimizin tekrardan ayağa kalkmasını başarmamız gerek.
Masumlar ceza evinde gözü kulağı sizden gelicek haberler beklemekteler.
ALLAH AŞKINA EVLATLARA SAHİP ÇIKIN.

Bugün kursat mete imzanı bekliyor!

kursat mete karabulut bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Terör pedofili hariç kapsamlı af». kursat mete ve imza atan diğer 762 kişiye katıl.