İlçemiz KÜÇÜKÇEKMECE'de bulunan Marmara Üniversitesi Arazisi Ranta Kurban Gitmesin !!!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ve Biz ilçe sakinlerinin şehir parkı hayali suya düştü. Şehir parkı yapılması düşünülen araziye Ankara müdahale etti. Marmara Üniversitesi arazisi olarak bilinen yaklaşık 1 milyon 500 bin metrekarelik arazi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından imara açıldı. Yaklaşık 1 milyon metrekarelik inşaat alanını içeren plan değişikliği askıya çıktı.
Yeşil alan açısından İstanbul'un en fakir ilçelerinden biri olan Küçükçekmecemizde üniversite kurulması için Marmara Üniversitesi'ne tahsis edilen arazi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından imara açıldı. Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz başta olmak üzere ilçe sakinlerinin şehir parkı olmasını istediği arsaya askıya çıkan plana göre yüzde 30 ticaret, yüzde 70 de konut alanı yapılacak. Rezidans, iş merkezi, AVM, otel, motel, banka ve finans kurumları yükselecek alana 3 de cami yapılacak. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından toplam 996 bin 113 metrekare yüzölçümlü planlama alanının ortalama yapı yoğunluğu 1.44 emsal olarak belirlendi.

Gönlüm bölge parkından yana
Tüm bu süreç yaşanırken buraya bir bölge parkı yapılmasıyla ilgili seçim öncesinde vaatlerde bulunan, seçimi kazandıktan sonra da bu söylemlerini sürdüren Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz Ancak kendi oyununda bölge parkı olması yönündedir” ifadesini gazetecilere söyledi ve Bana bugün de sorulsa 'bölge parkı' derim.ifadelerini kullandı

Burası Küçükçekmece'nin kalbine saplanan beton hançerdir  ve hangi parti yada siyasi görüşten olursa olsun bu rantlaşmaya itiraz edelim

Bugün tuncay imzanı bekliyor!

tuncay pehlivan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «TC BAŞBAKANLIK: GFDFGDFGDFG». tuncay ve imza atan diğer 834 kişiye katıl.