0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

500 yıldır balıkçılığın simgesi olan, adını bile antik çağlardan denizcilik ile ilişkilerinden alan Faroz Mahallesinin balıkçı barınakları rant kapısına dönüştürülüp amacı dışında kullanılıyor. Takipsizlik ve denetimsizlik nedeniyle barınaklar adeta butik bir restoran, loca...vs gibi amaçlara hizmet ediyor, artan piyasasıyla 500bin-1milyon TL gibi balıkçıların değil, siyasilerin, parti yakınlarının, futbolcuların, iş adamlarının "deniz kenarı stüdyosu" olmuştur. Balıkçılık ise Trabzon'un Faroz mahallesinde kendine yer bulamamaktadır. Bu duruma dur denilip, barınakların "Trabzon Merkez Su Ürünleri Kooperatifi"'nden alınması için Trabzon Valiliği ve Tarım Köyişleri Bakanlığı yetkililerini göreve davet ediyoruz.

Bugün murat imzanı bekliyor!

murat kayıkçı bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Tarım ve Köyişleri Bakanlığı: 500 yıllık tarihi olan Faroz balıkçı barınakları balıkçılara verilmeli, işletmelere değil.». murat ve imza atan diğer 163 kişiye katıl.