Kampanya Kapatıldı

KÜÇÜK Balık Yoksa BÜYÜK balık olmaz. KIRAÇA avlama !..

Bu kampanya 298 destekçiye ulaştı

Son günlerde hobidaşlarımız arasında kıraça katliamlarına şahit oluyor ve üzülüyoruz. Geleceğe umutla bakabileceğimiz bir tablo görememekteyiz. Troller için birçok kere sesin yükseldiğine şahit olmuştuk. Ancak aynı hassasiyet “KIRAÇA”lar için geçerli olmadığını üzülerek seyretmekteyiz. Konuyla ilgili bu hobiye gönül veren gerçek balıkçılar olarak sessiz kalmayacak birçok dostumuz olduğunu biliyoruz. MART-MAYIS ayları arasında YASAK olması gerekmektedir. Çünkü bu aylarda küçük balıklar büyümeden avlanmaktadır. Nesilleri tükenmektedir.  O nedenle yönergede değşiklik yapılmasına dair kanun çıkarılması gerekir.

Ülkemizin üç taraflı denizlerle çevrili olmasına karşın herhangi bir Deniz Bakanlığı çalışması olmamasından dolayı, doğayı, Marmara’daki habitatı korumak biz olta balıkçılarının şahsi meselesi olmalıdır. Kıraça,yaprak Defne…, yavru balıkların büyümesine müsaade edelim! Bilinçlenelim! Bilinçlendirelim!
Unutmayınız ki siz doğayı sevdikçe doğada sizi sevecektir.

Bugün Erhan imzanı bekliyor!

Erhan Turhan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Tarım : KÜÇÜK Balık Yoksa BÜYÜK balık olmaz. KIRAÇA avlama !..». Erhan ve imza atan diğer 297 kişiye katıl.