Harita Mühendisleri Kadro Talebi

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Bizler Harita mühendisleri olarak TKGM personel alımlarının devamını merakla beklemekteyiz. Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğüne 300 harita mühendisi alınacağını ilk olarak eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı gündeme getirmişti. Daha sonra tapu kadastronun 1500 personel alım talebi gündeme geldi ve bizde mühendisler olarak o personel alımının onaylanmasını büyük bir heyecanla beklemekteydik bunun içinde çoğu kez kurumla iletişime geçtik mühendisler olarak defalarca bilgilendirilmek istedik. Fakat Maliye Bakanlığından 1500 kişilik personel alımına dair onayın çıktığını ve içeriğinde ise hiç mühendis alımı olmadığının bilgisini aldık. Biz zamanında 300 harita mühendisi alımı için verilen sözün tutulmasını ve işsiz harita mühendisleri olarak bu mağduriyetimizin giderilmesini istemekteyiz. 300 harita mühendisi alımı için harita mühendislerinin gözü kulağı TKGM nin yapacağı alım haberindedir. Bu konuda ki mağduriyetimizin giderilmesi için gereğinin yapılmasını arz ederiz.

Bugün Mustafa imzanı bekliyor!

Mustafa ZEYBEK bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü: Harita Mühendisleri Kadro Talebi». Mustafa ve imza atan diğer 135 kişiye katıl.