Kampanya Kapatıldı
Kampanyanın muhatabı: Emniyet Genel Müdürlüğü T.C İçişleri Bakanlığı

polislerin biber gazı kullanımı yasaklansın

Polisin çeşitli eylemlerde,maç sonralarında ve bu gibi olaylarda insanları biber gazı ile ehlileştirmeye çalışmasını yanlış buluyorum.  Biber gazının geçici olmayan etkilere sebep olduğunu biliyor muydunuz?  Biber gazının bir çok hastaya,hamile kadına hatta kontakt lens takan insanlara bile büyük ölçüde zararları var. Ayrıca etrafa dağılan biber gazının, olaya dahil olmayan masum insanları etkilediğini,olay sırasında hayatını kaybedenleri,yaralananları da  çokca gördük. Olayın derinliği,suçuluk oranının yüksek ve ya az oluşu insanlara onların sağlığına zarar vericek şekilde,insanlık dışı bir müdahelenin yapılması hakkını vermez. Polislerin can güvenliğini sağlamaları gerektiği yerde,insanların canlarını tehlikeye atıcak bu tip maddeleri kullanmasını doğru bulmuyorum ve bunun engellenmesini istiyorum. Sizde bir imzanızla insanlık hakkını korumaya yardımcı olun.

Bju kampanya şunlara teslim edildi:
  • Emniyet Genel Müdürlüğü
    T.C İçişleri Bakanlığı

Zeynep Unver bu kampanyayı bir imzayla başlattı, şimdi 71 destekçisi var. Görmek istediğin değişimi yaratmak için bugün sen de bir kampanya başlat.

Bugün Zeynep imzanı bekliyor!

Zeynep Unver bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «T.C İçişleri Bakanlığı: polislerin biber gazı kullanımı yasaklansın». Zeynep ve imza atan diğer 70 kişiye katıl.