Yedek Astsubaylar Şans Bekliyor

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Saygıdeğer kamuoyu ve ilgililere;

2017 Yılı içerisinde alımı gerçekleştirilen, KARA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI ASTASAK eğitimine  başvurumuzu yapmış bulunmaktayız. Gerekli sınav süreçlerinden geçtik başarılı sonuç aldık. Yapılan güvenlik soruşturmasında hakkımızda herhangi bir olumsuz sonuç çıkmadı. Fakat adaylara yapılan sıralamada, yedek listede yer almaktayız. Bir çok yedek aday çağrıldı. Çok az kişi kaldık. Sizlerinde bilginiz üzerine geçmiş senelerde fetö terör örgütü yapılanmasında, TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİNİN içerisinde bir çok Subay/Astsubay sızdı ve 15 Temmuz darbe girişiminden sonra bu örgütle bağlantısı olan şahıslar ihraç edildi. Bizler bu güvenlik sürecince öncelikle fetö olmak üzere hiçbir terör örgütüyle bağlantılı olmadığımız ortadadır. Bizler bu vatan için TÜRKİYE'mizin hiçbir bölgesini gözetmek sizin, her türlü yerlerde görev yapmaya hazırız. Bizler bu 5 aylık süre içerisinde sabırla ve umutla TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİNİN bir mensubu olmak için bekledik. Gerek biz gerek ailemiz çok ümitlendik. Vatanımıza milletimize bağlı bir astsubay olmak için. KARA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI bu zamana yedek listesinde hiç yedek kalmamış hepsini almış. Dün okulu aradığımızda yedek alımının durduğunu öğrendik Bize bu ŞANLI MESLEK için şans tanınmasını sizlerden talep ediyoruz.

Bugün Adil imzanı bekliyor!

Adil Eşme bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «T.C.CUMHURBAŞKANLIĞI: Yedek Astsubaylar Şans Bekliyor». Adil ve imza atan diğer 119 kişiye katıl.