2017 YILI İÇERİSİNDE EK YARDIMCI SAĞLIK PERSONELİ ATAMASI YAPILSIN

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 2.500.

Sağlık bakanlığının 2023 hedefleri doğrultusunda açılan ve şuan yapım süreci devam eden şehir hastahaneleri, 112 istasyonları ve diğer sağlık birimleri ülkemizde sağlık personeli istihdamının gün geçtikçe artmasına neden olmakta ve atama bekleyen yaklaşık 400 bin sağlıkçıya iş imkanı sağlama konusunda umut ışığı olmaktadır.

Hükümetimizin son çalışmaları ve Sağlık Bakanımızın girişimleri takdire şayandır fakat; 2017 yılı için toplamda ayrılmış 16500 kişilik yarımcı sağlık personeli sayısı yetersiz olup 400 bin atama bekleyen sağlıkçıyı tatmin edememiştir.

2017 yılı içerisinde yapılan 16500 sağlıkçı alımı EK YARDIMCI SAĞLIK PERSONELİ alımı ile taçlandırılır ise sağlık sektöründe iş yükü azaltılıp binlerce atama bekleyen sağlıkçıya iş imkanı sağlayacaktır.

Bugün Anıl imzanı bekliyor!

Anıl Kudret bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «T.C. BAŞBAKANLIK : 2017 YILI İÇERİSİNDE EK YARDIMCI SAĞLIK PERSONELİ ATAMASI». Anıl ve imza atan diğer 1.791 kişiye katıl.