Türkiye için Cumhuriyet Halk Partisi’nde değişim istiyoruz.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin değerli üyelerine,kurultay delegelerine ve 80 milyon yurtsever vatandaşımıza çağrımızdır.
Büyük fedakarlıklar ile kurulmuş Türkiye Cumhuriyeti,15 yıldır AKP'nin oluşturduğu ortam da savrulup gitmektedir.15 Temmuz 2016 darbe girişiminin mimarı FETÖ bizzat AKP tarafından devletin en üst kademelerine yerleştirilmiş,PKK ve DAEŞ gibi terör örgütlerine her türlü taviz AKP tarafından tanınmıştır.Yargı bağımsızlığını yitirmiş,AKP'nin belinde ki bir silaha dönüşmüş durumdadır.Türkiye'de üniversite mezunu her 3 gençten biri işsiz,emekli geçinemediği için zor şartlar altında çalışmak durumunda kalıyor,evler de annelerin tenceresi kaynamıyor ve babalar çocuklarının masraflarını yetişterimiyor.
Vatandaşlarımızın yaşam kalitesi yüksek,huzur ve refah dolu bir Türkiye'de yaşaması için AKP faşizminden en kısa sürede kurtulmak gerekmektedir.Bunu gerçekleştirecek tek güç Cumhuriyeti kuran;Cumhuriyet Halk Partisi'dir.Cumhuriyet Halk Partisi ise mevcut yönetim anlayışı ile 2019'da yapılacak 3 seçimi başarılı bir şekilde sonuçlandırması ne yazık ki mümkün değildir.
2010 referandumdumu,2011 genel seçimleri,2014 yerel ve cumhurbaşkanlığı ile 2015'de yapılan 7 Haziran ve 1 Kasım genel seçimlerinde alınan başarısız sonuçların faturası ya parti yöneticilerine ya da partinin yönetim organlarına kesilmiştir.16 Nisan 2017 günü yapılan referandum da ''hayır'' oyu çoğunluk ile çıkmasına rağmen,oyumuz çalınmış ve Cumhuriyet Halk Partisi bu hukuksuzluğa karşı halk ile bir bütün olarak bir direniş gösterememiştir.
Bizler partinin koltuklarına değil,iktidarın koltuklarına talibiz ! Yöneticiler seçimler de ana muhalefet partisi Cumhuriyet Halk Partisi'nin belediye başkanlığına,milletvekilliğine razı olmamalı.Yöneticiler iktidar partisi Cumhuriyet Halk Partisi'nin yönettiği Türkiye'de bakan,müsteşar,bürokrat,kaymakam,vali ve genel müdür olmalıdır.
Partinin öz evlatlarına güven artmalı,AKP'nin oluşturduğu gündemde savrulan değil,kendi gündemini ülke gündemi olarak yaratan ve AKP'yi kendi gündeminde savuran bir parti istiyoruz.Bizler Kuva-yi Milliye ruhu ile Cumhuriyet Halk Partisi'ni ayağa kaldırmalıyız.Bizler kan değişimine ihityaç duyan partimize sahip çıkmalı ve üstünde ki ölü toprağını atmalıyız.
36.Olağan Kurultayımız sadece partimiz için değil,Türkiye için kader seçimidir.Kurultay delegelerimiz değişimden yana tavır göstererek;güçlü bir Cumhuriyet Halk Partisi yaratarak,yapılacak ilk seçimlere özgüveni yüksek bir parti yönetimi ve halka umut olacak projeler ile iktidar olacak bir parti olarak girmelidir.
36.Olağan Kurultayda genel başkan adayı olacağını açıklayan Yalova Milletvekilimiz Sayın Muharrem İnce ile ''güçlü bir değişimin'' olacağına halkımız ve partimizin üyeleri ile inanıyoruz.
Kurultayımızın saygıdeğer delegelerine çağrımız şudur...''Sayın Muharrem İnce ile Türkiye'nin geleceği adına büyük yürüyüşe katılın.''
Unutmayın ki...Atatürk'den miras başka bir Cumhuriyet Halk Partisi ve Türkiye Cumhuriyeti yok.

Bugün Ahmet imzanı bekliyor!

Ahmet Yılmaz bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Türkiye için Cumhuriyet Halk Partisi’nde değişim istiyoruz.». Ahmet ve imza atan diğer 366 kişiye katıl.