Amerikan üssü incirlik kapatılsın #Incirlikkapatılsın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Gezi olayı, 17-25 Aralık ve 16 temmuz darbe girişimlerin tüm terör olayların ardından saflarını sıklaştıran Türkiye karşıtı blok. Washington'un terör örgütü PKK'nın Suri­ye'deki kolu PYD'yi, “deaş'e karşı savaşıyor" diyerek müttefik ilan etmesi ise iki ülke arasındaki gerilimi artırdı. Son olarak Ankara Gaziantep, İstanbul ve İzmir saldırısıyla ABD'nin kimlerle hareket ettiği, başvurduğu ikiyüzli politik tavır daha da netleşmiş oldu.

Diğer sebepler ise şunlar;

1. Deaş bahanesiyle başlatılan Kobani kalkışmasının Türkiye'de terör örgütü eliyle 'iç işgal' senaryosuna dönüşmesi,
  2. PYD'ye havadan atılan tonlarca silahın Kandil'de depolanıp Güneydoğu'ya taşınması,
  3. 'Özgür Rojava' kampanyasıyla yüceltilen PYD eliyle PKK'nın legalize edilmeye çalışılması,
  4. Türkiye'ye sığınan mülteci sayısı 4 milyona yaklaşmasına rağmen Washington'un 'meseleyi çözen değil, krizi uzatan' politikalar benimsemesi,
  5. Fethullah Gülen'i iade etmemesi.

PYD'ye her türlü desteği sunan, bu terörist yağmacıları "kahraman" diye pazarlamaya çalışan ABD'nin İncirlik'teki varlığına bir an önce son verilmeli. Her türlü entrika ve hileye başvuran İncirlik'teki ABD'nin askeri varlığı gitmedikçe, bizlerin ve de Ortadoğu halklarının arzu ettiği huzur ortamına kavuşamayacağız. Ortadoğu'daki yıkımın, kuşatmanın, yağmanın ve dökülen kanların komuta merkezi olan İncirlik üssü derhal kapatılmalıdır.

Bugün Burak imzanı bekliyor!

Burak Ulukan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Milleti : Amerikan üssü incirlik kapatılsın». Burak ve imza atan diğer 443 kişiye katıl.