Kampanya Kapatıldı

Ayşegül Şimşek için Adalet!

Bu kampanya 554 destekçiye ulaştı

28 Mart gecesi kocam tarafından 3 çocuğumun gözleri önünde vurularak öldürüldüm. 19 yıl boyunca, aşık olarak evlendiğim kocamın ve üvey kayınvalidemin her türlü eziyetine çocuklarım için katlanmıştım oysa ki... İlk çocuğumun doğumundan 40 gün sonra kocam beni demir sopalarla dövüp sokağa atmış 6 yıl boyunca çocuğumu yalnız başıma büyütmüştüm. 6 yıl sonra tekrar gelip özür dileyen kocamı affettim çünkü kocama aşıktım çünkü çocuğum babasız kalmasın istiyordum çünkü toplumun baskısından yılmıştım ve bu maalesef verdiğim en kötü karardı. Kocam üzerime kuma getirdi 2 yıl boyunca o kumayla aynı evde yaşadım yinede sesim çıkmadı. Üvey kayınvalidemin yaptığı tüm işkencelere katlandım hiç bilmediğim bir köyde memleketimden, ailemden uzakta hayatımı çürüttüm. Kocam bir pavyonda fedailik yapar içtiği içkinin yattığı kadının hesabı olmazdı yinede ses edemedim 3 çocuğum babasız kalmasın diye sustum. Ölümümden bir kaç ay önce artık bu eziyete dayanamayacağımı anlayarak boşanmaya karar verdim. Sonra kocamla konuşup durumu tekrar düzelttim her şey iyiydi ama maalesef ki ben öyle sanıyormuşum. Kocam o gün beni öldürmeyi kafasına koymuş, silahı bile almış, planlar kurmuş nerden bilebilirdim ki...  Tüm bu yaşadıklarıma çocuklarım babasız büyümesin diye katlandım, o aşık olduğum, 19 yıl aynı yastığa baş koyduğum adam beni gözünü kırpmadan vurana dek... Şimdi beni çocuklarımın gözleri önünde vuran adama erk toplum 13 yıl ceza verdi. Bahaneleri ise bana attıkları ''aldatma'' iftirası. Herkesin akraba olduğu köyde evden dışarıya adımını bile atamayan 3 çocuğuna mı aynı evde ki kayınvalidesine mi ev işlerine mi yoksa bahçe ve hayvan işlerine mi koşacağını şaşıran ben ne ara fırsat bulup kocamı aldatmışım acaba? Hadi diyelim doğru toprağın dili yok ki savunsun beni aldatmak boşanma sebebidir öldürme değil!  Adalet yerini bulsun bir insanı bir, anneyi çocuklarının gözleri önünde öldürmenin cezası yalnızca 13 yıl olamaz. Katilime verilen ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasını hak ettiği şekilde indirimsiz olarak verilmesi için lütfen destek olun.

Bugün Mürüvvet imzanı bekliyor!

Mürüvvet Bolat bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «TÜRKİYE CUMHURİYETİ ADALET BAKANLIĞI: Ayşegül Şimşek için Adalet!». Mürüvvet ve imza atan diğer 553 kişiye katıl.