Stop het YULIN Slacht Festival in China & stop het eten van Honden i.o.a. Korea china etc

0 have signed. Let’s get to 25,000!


Yulin... WE MOETEN DIT STOPPEN... NU !!!!
WAT HOUDT HET FESTIVAL IN?
Tijdens het Yulin hondenvleesfestival verzamelen mensen zich om onder meer hond en kat te eten, vaak in combinatie met het nuttigen van lokale sterke drank.
Het eten van honden en Katten vlees is een traditie die dateert van zo’n 500 jaar terug. In China, Zuid-Korea en andere landen was men ervan overtuigd dat het eten van hondenvlees hitte weert in de zomermaanden. Het festival in Yulin is echter relatief nieuw en bestaat pas enkele jaren.

 


WAT GEBEURT ER MET DE DIEREN?
Tijdens het hondenvleesfestival worden de dieren gedood en vervolgens klaargemaakt voor consumptie. Bewoners en verkopers in Yulin beweren dat dit allemaal op een menselijke manier gebeurd, maar critici beweren anders. Soms zouden dieren zelfs dood worden geslagen of levend worden gekookt.
Voorafgaand aan het festival worden de honden vastgehouden in kleine, krappe kooien, vaak met meerdere soortgenoten. Opvallend is dat sommige honden halsbanden dragen; de verhalen gaan dan ook dat veel van de honden gestolen huisdieren zijn.


De honden en Katten  worden vaak vanuit andere steden overgebracht in overvolle vrachtwagens en onder onhygiënische omstandigheden, waardoor ziektes zich gemakkelijk verspreiden.

Het eten van honden gebeurd in meerdere landen waaronder Korea. maak een Vuist tegen hun. Stop het eten van honden in deze landen en kom aub in actie door te tekenen. 

 

dieren krijgen dagenlang geen eten en drinken. en worden levend gevild. en gekookt.

 

WE MOETEN DIT STOPPEN .. Teken deze Petitie en alle andere.. en Help het DUO DUO project .. Kom in Actie .. Of doneer ALJEBLIEFT :'(
Alsjeblieft PLEASE Help :'(

https://www.facebook.com/groups/123966194835304/

https://www.facebook.com/duoduoproject/app/117708921611213/Today: Binkies is counting on you

Binkies for Binkies needs your help with “Stop YULIN forever and fight against Dog meat in Countries like Korea”. Join Binkies and 24,973 supporters today.