Kampanya Kapatıldı

Yusuf Amca için insanlığın ölmediğini gösterelim...

Bu kampanya 400 destekçiye ulaştı

1967 KARABÜK / YAZIKOY dogumlu olan hasta ve bakima muhtac olan Yusuf Demir Kaderine Terk edildi.
1967 yilinda yazikoyde dunyaya gelen yusuf demir genc yasta Babasini Kaybetmis olup Annesiyle yasamini surdurmeye devam ederken bi sure sonra annesinide kaybettikten sonra tek basina yasamaya basladi Ancak Gecen zaman suresince rahatsizlanan ve psikolejiside bozulan yusuf demir Kendi Ihtiyaclarini karsilayamaz hale geldi.4 kardes olan Yusuf Demirin Kardesleri tarafinda dislanmasi rahats...izligini iyice tetiklemis oldu.

Belirli bi zaman sonra kendisine Kiyamam teyzesi yanina alarak teyzesinin yaninda yasamaya basladi bu zaman suresincede rahatsizligida iyice belirginlesen Demiri teyzeogullari hastaneye kaldirarak tedavi ettirmeye calistilar hastanedeki tedavisi sirasinda Demirin Mide kanseri teshisi konularak mide tedavesi yapilmis olmasina ragmen tedaviye cevap vermedi.Giderek Durumu Kotuye giden Yusuf Demir Iyice Bakima muhtac hale geldi teyzesininde rahatsız olmasi ve yasli olmasindan dolayi artik bakamaz hale gelip Kardeslerine teslim edildi.
Kardesleri tarafindan daha oncede Dislanan Yusuf Amca yazikoyde bulunan evlerine tek basina birakildi. Olan Bitenlere bizzat sahit oldugumuz olay icerisinde Sosyal Hizmetler Bakanligini ve Sosyal Hizmetler İl mudurlugunu defalarca aramamiza ragmen sahisla ilgili hic bir sekilde yardimci olmadiklari ve kendilerinin birsey yapamayacakalrini bildiren sosyal hizmetler il mudurlugunun aciklamasindan sonra Yusuf Demir Suan Yazikoydeki Evinde tek Basina Hic bir Ihtiyacini Gideremez Sekilde Kaderine Terk Edildi.

Haber, Karabük Olay Haber tarafından yapılmıştır...

Kardeşlerinin bile bakmadığı, %96 özürlü olan kaderine terk ettikleri Yusuf Amca için insanlığın ölmediğini göster... O'na kalacak yer ve bakımını üstlenecek kurumların sesimizi duyması için bir imza da sen ver.

Bugün Aylin imzanı bekliyor!

Aylin ULUDAĞ ALICI bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «sosyal hizmetler : Yusuf Amca için insanlığın ölmediğini gösterelim...». Aylin ve imza atan diğer 399 kişiye katıl.