Kampanya Kapatıldı

Bu kampanya 237 destekçiye ulaştı

Merhaba.

11 Kasım 2013 tarihinde 59 Ada Manolya 4 Sitesi'nde oturan bir site sakini; site içerisinde bulduğu göz enfeksiyonu kapmış birkaç adet yavru kedinin sahiplendirme ilânını açtırmak üzere bana geldi. Konu konuyu açtı ve site yönetiminin, site içerisinde yaşayan kedileri belediyeyi arayarak toplattırdığını öğrendim. Sahiplendirmek istenilen kediler şu anda bir veteriner kliniğinde. Site; hem kedilerin hem de köpeklerin yaşayabileceği kadar geniş ve yeşillik alana sahip. Buna rağmen kedileri dışlamak da nedir?

Şundan şikâyet geldiğini iddia ediyorlar: Kediler barınamıyor, soğuktan dolayı ısınmak için bir şekilde apartmanın içine giriyor, geri çıkamadıkları için tuvaletlerini yapmak zorunda kalabiliyorlar. Bu sebeple şikâyet geliyormuş. Nedeni belli olan konunun çözümü bu değildir.

Ben bu yönetimden; sitenin belirlenen bir yerine veya yerlerine barınma ve beslenmeleri için bir alan yaptırmalarını rica ediyorum. Fotoğrafta da göreceksiniz, abartıldığı gibi yer kaplamayacaktır.

İnsan, hayvan ve bitki; yaşıyor olduğumuz dünyada bildiğimiz 3 çeşit canlıyı oluşturur. Bu konu ortaokulun Fen Bilgisi dersinde dahi gösteriliyorken, bu koskoca alanda hayvanlar için üretilen çözüm bu mudur? Bu cahillik ve bencilliktir!

Site yöneticilerinin ve site sakinlerinin bir an önce silkelenip kendilerine gelmelerini tavsiye ediyorum. Yoksa isimleri bu imza kampanyasından ötürü çok karalanacak.

Kediler çoktan toplatıldı. Hatta Smokin cinsi bir kedi görülmüş bugün "bu da nerden çıktı yaa" deyip üfleyip püflemişler. Kınıyorum!

Kediler için barınma ve beslenme alanı oluşturulmasını istiyorum.

Bana ulaşan bayanın bulduğu site, sanırım resmî: http://manolya4.blogspot.com

Tüm bilgiler içerisinde mevcuttur. Lütfen konuya ilgi gösteriniz, teşekkürler.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

BU KAMPANYALAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR.

1)Ürünlerini, hayvanların üzerinde test eden markalar: Ya hayvanlar üzerinde deney yapmayı bıraksın ya da ürünlerinin satışı Türkiye'de yasaklansın.

2)İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörü Mehmet Karaca: İşletme Fakültesi'ndeki tabela kaldırılsın ve hayvanların yaşamına karışılmasın!

Bugün Tuğçe imzanı bekliyor!

Tuğçe Kaya bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Site Yöneticisi Osman Bal: 59 Ada Manolya 4 Sitesi; hayvanların yaşantısına müdahale etmesin!». Tuğçe ve imza atan diğer 236 kişiye katıl.