Salvem Ca l'Arnús de l'especulació urbanística

Salvem Ca l'Arnús de l'especulació urbanística

Creada
5 de mayo de 2022
Firmas: 3530Próximo objetivo: 5000
Apoyar ahora

Por qué es importante esta petición

El Parc de Can Solei i Ca l'Arnús en aquests últims anys ha patit una pèrdua d'espais verds per la construcció de tres escoles al seu perímetre i ha vist canviar la seva silueta amb l'aparició d'uns imponents blocs de pisos a tocar del seu límit nord. Actualment encara és actiu el projecte per la construcció de 55 pisos a banda i banda de l'entrada del carrer Sant Bru. Això malmetria la fisonomia del Parc així com el coneixem, afegiria pressió urbanística al barri, però sobretot malmetria aquest espai natural que és el "pulmó de Badalona", amb la seva ombra acollidora per els veïns i els animals.

El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat malauradament ja ha donat el seu permís a la construcció dels blocs de pisos i ara l'última oportunitat que tenim per aturar-ho és demanar a l'Ajuntament de Badalona que no doni el seu vistiplau al projecte.

Si ara s'accepta el projecte no hi haurà marxa enrere i perdrem un tros d’història i de natura que ja ens ha estat prou arrabassada.

Per això demanem a l'Ajuntament que respongui amb una permuta o bé una compra dels terrenys interessats. De zones urbanitzables n'hi ha moltes, de Parc de Can Solei i Ca l'Arnús només un!

Apoyar ahora
Firmas: 3530Próximo objetivo: 5000
Apoyar ahora