0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Merhaba,

37 yaşında gencecik eşim kanser tedavisi görmeye başladı.Bu zorlu süreçte maddi manevi olarak ailemin tüm sorumluğu benim üzerimdedir.

Kanser gibi acı ve zorlu süreci en çok yaşayanlar bilir... Yolun ne kadar belirsiz, zor ve acılı olduğunu! Böylesine zorlu bir süreçte eşimin kanser ilaçlarının devlet tarafından karşılanmıyor olması hem bir kadın olarak mücadele edemeyeceğim kadar ağır bir yük yüklemiş, hemde bu genç yaşta ki eşimi resmen ölüme terk etmiştir.

Eşime yapılan test sonucu   ZELBORAF ve COTELLİC isimli ilaçları kullanması gerektiği sonucu geldi. Ancak söz konusu ilaçlar yalnızca cilt kanseri tanısı tedavisinde kullanıldığı için ilaçlar SGK tarafından karşılanmıyor.

Eşimin hayata tutunması için gerekli olan ZELBORAF ve COTELLİC isimli ilaçların SGK tarafından karşılanması için sizlerin de desteğine ihtiyacım var. Kampanyamı imzalayarak yanımda olmanız ve ilgili kurumlarında duyarlı olması dileğiyle...

Sağlıkla  ve Esenlikle Kalın

Bugün yeliz imzanı bekliyor!

yeliz akova bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «SAĞLIK BAKANLIĞI: KANSER HASTALARININ İLAÇLARININ HEPSİ KARŞILANSIN KARŞILANMAYAN İLAÇLAR ÖLÜME TERK EDİYOR!». yeliz ve imza atan diğer 248 kişiye katıl.