Edirne Keşan Devlet Hastanesine Çocuk ve Yetişkin ONKOLOJİ BÖLÜMÜ açılsın!!!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Edirne Keşan Devlet Hastanesine  ONKOLOJİ BÖLÜMÜ açılsın!!!

Kanser gibi amansız bir hastalığa yakalanıp bunu öğrendikten sonra ruhen ve bedenen çöküntü yaşayan birey ve aile fertleri için zorlu süreç başlamış olur. Bu süreç oldukça moral ve sabır gerektiren bir dönemdir. Tedaviye başlamak için onkoloji bölümüne sevk edilir. Hasta birey, tedavi sırasında fiziksel olarak değişim ve çöküntü yaşadığı gibi ağrılı bir dönem içerindedir aynı zamanda. Bir de üstüne tedavi gördüğü onkoloji hastanesi yaşadığı il-ilçe de yoksa hastalığının verdiği acıyla beraber vücut bağışıklığı da kendisi gibi çöküş yaşar, daha hassas bir vücut koruması vardır artık hastanın, yoldaki geçirdiği zamanlar işkence gibi gelir hastaya, bu sebeple lütfen bu kampanyaya destek verin en azında bir nebze de olsa hasta ve hasta yakının işlerini ve tedavi süresince yaşadığı zorlukları azaltmış olalım.

Bugün Naci imzanı bekliyor!

Naci Durmaz bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «SAĞLIK BAKANLIĞI: Edirne Keşan Devlet Hastanesine ONKOLOJİ BÖLÜMÜ açılsın!!!». Naci ve imza atan diğer 578 kişiye katıl.