SAĞLIK ÇALIŞANLARINA ŞEHİTLİK HAKKI VERİLMESİ

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 15.000.

112 Çalışanı olmak ... Hayatı pahasına hayat kurtarmaktır.evine geri dönüp dönmeyeceğini bilmemektir.Her koşulda nöbet tutmak işini aksatmamaktır. Evet bizler 112 çalışanlarıyız bir gün çalışıp üç gün izin yapıyoruz.Ama sizin bir haftada çalıştığınız saati bir günde,gecede,uykusuz,karda,yağmurda,çamurda,sisli havalarda,yola bakmayan dikkatsiz insanlarda sürdürmeye çalışıyoruz.bizler 112 çalışanları her gittiğimiz vakayı annemiz,babamız,kardeşimiz veya akrabamız gibi bakan insanlarız.

Buğün bir abimiz GÖREV ŞEHİDİ OLDU.Ancak NE KADAR ACIDIR Kİ SADECE BİZLER GÖZÜNDE BÖYLE SAYILACAK. Çünkü sağlık çalışanları diğer meslek gruplarının aldığı haklardan yararlanamamaktadır. Unutmayın yarın ben ,sen  veya başkası da ölebilir arkamızda ailemiz ,eş,m,z çocuklarımız olacak... Bizler bu ülkede sınır gözetmeden gönüllü olarak her bölgede aktif çalışan sağlık personelleriyiz. Yeri geldiğinde askerlerimiz polislerimiz için görevlendirmelere hiç düşünmeden giden personelleriz. Şehitlik haklarımızı talep ediyoruz.

Bugün Yaprak imzanı bekliyor!

Yaprak DAYAN bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «SAĞLIK ÇALIŞANLARINA ŞEHİTLİK HAKKI VERİLMESİ». Yaprak ve imza atan diğer 11.437 kişiye katıl.