Kampanya Kapatıldı

MediKopter ile Her Koşulda Hastalara İlaçlarını Ulaştıralım

Bu kampanya 146 destekçiye ulaştı

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerinin özellikle dağ köylerinde kış aylarında, yollar metrelerce kar altında kalmaktadır. Her yıl bu şartlarla yaşamak durumunda kalan yüzlerce hamile, kronik hasta ve yaşlı insanımız günlük ihtiyaçlarını karşılayabilmek için mücadele vermekte ve ne yazık ki bazı durumlarda hayatlarını kaybetmektedir.

Projenin amacı; MediKopter isimli drone'ları, geçilemeyen dağlar ve karla kaplı yolların üzerinden uçurarak ihtiyacı olanlara tıbbi malzemeleri ulaştırmak. Gelin hep birlikte ihtiyaç sahibi olan halkımıza yardım elimizi uzatalım.

Bu kampanyaya destek olarak, Sağlık Bakanlığı tarafından belirlenecek bölgelere drone alınmasını sağlayalım ve başta ilaç olmak üzere gerekli tıbbi malzemelerin drone'lar ile taşınarak kara yolu ile ulaşılamayan dağ köylerine ve mezralarına ulaştıralım.

Bugün Levent imzanı bekliyor!

Levent Deveci bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Sağlık Bakanlığı: MediKopter ile Her Koşulda Hastalara İlaçlarını Ulaştıralım». Levent ve imza atan diğer 145 kişiye katıl.