شکایت پزشکان ایرانی به خدا

0 have signed. Let’s get to 200!
At 200 signatures, this petition is more likely to be featured in recommendations!
Peyman Pakzad started this petition to rouhani and

دلنوشته و شکواییه ای از کرمانشاه
از دشمنان شکایت برند به دوستان
چون دوست دشمن است شکایت کجا بریم؟
شکایت به خدا بریم:
بار دیگر جامعه پزشکی کشور بنحوی دور از انتظار از سوی کسی مورد کم لطفی و توهین قرار گرفت که بیشترین حمایتهای مالی و معنوی را از این قشر دریافت نموده است. متاسفانه ریاست محترم جمهور در حین معرفی وزیر جدید بهداشت به مجلس شورای اسلامی اقدام به روایت یک داستان مبهم ، همانند سریالهای کم مایه اوقات فراقت نموده و با ذکر مثالهای غیر واقعی، جامعه پزشکی کشور را متهم به خود بزرگ بینی و حس تافته بودن نمودند.
در این مجال اندک ما بمانند ریاست محترم جمهور قصد لفاظی نداریم چراکه لفاظی پیشه ما نیست، اما، بذکر فقط یک نکته اکتفا میکنیم و آنهم اینکه " جناب آقای روحانی: خرد جمعی آحاد ملت ایران و نیم نگاهی به عملکرد و محبوبیت صنوف و گروههای مختلف بدرستی و برخلاف شیوه آنجناب، تافته های جدا بافته و سربار را تشخیص داده و میشناسد" لذا سخنان شما تنها و تنها موجبات کدورت هواخواهان خودتان را فراهم آورده و در قضاوت ملت ایران بی تاثیر است. در پایان ما امضا کنندگان زیر ضمن اعلام اعتراض به سخنان غیر مستندتان مراتب ناراحتی خود را به دستگاه عدل الهی اعلام میداریم.

دکتر محمد باقر حیدری
فوق تخصص جراحی پلاستیک
رییس سازمان نظام پزشکی کرمانشاه

0 have signed. Let’s get to 200!