Pakki rebeatne všechny levely co dal na 144hz, akorát je rebeatne na 60hz

0 have signed. Let’s get to 100!

Český Geometry Dash hráč jménem Pakki ty ikstrým démony celkem jakože farmí když už má těch pár hertzů navíc, tak si myslíme, že by bylo fér, aby se pan Pakkoslav rozdělil s ostatními (např. Standa Kekeš). Diskriminuje to většinu šedesátihertzových hráčů (např. Standa Kekeš). Mistr Pakki byl ovšem také šedesátihertzový hráč, než mu došlo, že když si koupí sto čtyřicetičtyřhertzový monitor (neboli GD skill), půjde všchno hned jak po másle. A skutečně se to stalo. Hned po zakoupení skillů jsme mohli vidět veliké "zlepšení" u mistra Pakkoslava! Najednou se mi v subfeedu na YouTubu objevilo video "Geometry Dash - Cataclysm - By Ggboy [144hz]". Podívejme se na to. Mistr Pakki beatnul Cataclysm poté, co obdržel svůj 144Hz monitor (GD skill)! Ale tímhle to nekončí. Najednou Hypersonic, Ultrasonic, 8o, ICDX, Photovoltaic a dokonce Quest for Perfection! Vsadím se, že kdyby pan Pakkoslav hrál s 60Hz, mnohem víc by si to užil, a hlavně, nediskriminoval pana Standu "Soniho" Kekeše. (rip 90% CC 60Hz)

#MakePakkiGreatAgain

Today: standa is counting on you

standa kekeš needs your help with “RobTop: Pakki rebeatne všechny levely co dal na 144hz, akorát je rebeatne na 60hz”. Join standa and 24 supporters today.