Kampanya Kapatıldı

KAYSERİ'DEKİ LPG FİYATLARI

Bu kampanya 459 destekçiye ulaştı

Bilindiği üzere, Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde mal ve hizmet piyasalarında faaliyet gösteren ya da bu piyasaları etkileyen her türlü teşebbüsün aralarında yaptığı rekabeti engelleyici, bozucu ve kısıtlayıcı anlaşma, uygulama ve kararlar ile piyasaya hâkim olan teşebbüslerin bu hâkimiyetlerini kötüye kullanmaları ve rekabeti önemli ölçüde azaltacak birleşme ve devralma niteliğindeki her türlü hukukî işlem ve davranışlar, 4054 sayılı Rekabetin Korunması Hakkında Kanun’un 4 üncü, 6 ncı ve 7 nci maddeleri uyarınca hukuka aykırı ve yasaktır.

Kayseri halkı olarak yetkililerden ricamız bu oyuna bir dur demeleri

Bugün Kubilay imzanı bekliyor!

Kubilay Kılıç bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «REKABET KURULU : KAYSERİ'DEKİ LPG FİYATLARI». Kubilay ve imza atan diğer 458 kişiye katıl.